Burak Keskin
Büyük Kaptan
- 25 Ocak 2012
- 20.089
- 4.324
- 1.503
Adamlar ne güzel oyunu durdurmuyor devam ediyor bizim bu hakem problemini çözmemiz lazım ligde maçlar oynanmıyor paso duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gs maçındaki samsunspor gibiydi itneler. Yorulmak lügatlarında yokturladık şükür
Kesinlikle yaslanmasalar yese dahi atarlardıY Burunın yek hatası gol için hep yemeyi bekşemeleri herifler arjantini sahadan çılarmadı yüklendiklerinde
Bunları hafife mi aldılar bilmiyorum ama önceki maçlardaki iştahlı arjantin yoktu. Çok yorgun ve statik göründülerArjantin'in bir şeyler yapması lazım... Hadi Mısır belki bu Yeşil Burun'dan daha kolay lokma olabilir (bir ihtimal o da) ama Kolombiya falan çiğ çiğ yer çeyrekte gelirse...
hoca mongol gibi küçük takımlara 4 orta sahayla çıkarsa böyle devam ederArjantin'in bir şeyler yapması lazım... Hadi Mısır belki bu Yeşil Burun'dan daha kolay lokma olabilir (bir ihtimal o da) ama Kolombiya falan çiğ çiğ yer çeyrekte gelirse...
Yeşil Burun Adaları diye bir ülkenin milli takımı bile şu turnuvada iz bırakabiliyor şu mücadeleyi verebiliyor. Bizimkilerde ise yaşattıkları rezillik sonucu bedel ödeyen istifa eden bir tane adam yok. Bizim ülke futbolundan bir cacık olmaz. Olursa yine istisna olarak Galatasaray'dan bir şeyler olur ki bu kafayla o da zor.
Adam daha ne yapsın? Sıfıra bile inip orta yaptı. Neredeyse 4 gol atacaktı. Sadece eskisi gibi 3 - 4 kişiyi ipe dizemiyorAttigi golleri hatta bu yasinda yaptigi her seyi hayranlikla izlemekle birlikte babanin baya yaslandigini da gordum idrak ettim rüyadan uyandım