2026 DK Son 32 | Arjantin 3-2 Yeşil Burun Adaları | MS | 4 Temmuz | TRT 1

Adamlar ne güzel oyunu durdurmuyor devam ediyor bizim bu hakem problemini çözmemiz lazım ligde maçlar oynanmıyor paso duruyor

Yeşil Burun çok iyi hazırlanmış, çok iyi bir takım olarak gelmişler baştan sona helal olsun.

Adamlar bu arada son dünya şampiyonuna elendi, bizim gibi sokağa çıkınca kanguruyla kavga eden sarhoşlar takımına elenmediler

Yeşil Burun Adaları diye bir ülkenin milli takımı bile şu turnuvada iz bırakabiliyor şu mücadeleyi verebiliyor. Bizimkilerde ise yaşattıkları rezillik sonucu bedel ödeyen istifa eden bir tane adam yok. Bizim ülke futbolundan bir cacık olmaz. Olursa yine istisna olarak Galatasaray'dan bir şeyler olur ki bu kafayla o da zor.

Arjantin'in bir şeyler yapması lazım... Hadi Mısır belki bu Yeşil Burun'dan daha kolay lokma olabilir (bir ihtimal o da) ama Kolombiya falan çiğ çiğ yer çeyrekte gelirse...

Attigi golleri hatta bu yasinda yaptigi her seyi hayranlikla izlemekle birlikte babanin baya yaslandigini da gordum idrak ettim rüyadan uyandım

Şu kendisi küçük ama yüreği büyük ada ülkesine baksınlar da utansın bizimkiler. Rezil Milli Takım.

Helal Cape Verde!

Arjantin'in bir şeyler yapması lazım... Hadi Mısır belki bu Yeşil Burun'dan daha kolay lokma olabilir (bir ihtimal o da) ama Kolombiya falan çiğ çiğ yer çeyrekte gelirse...
Bunları hafife mi aldılar bilmiyorum ama önceki maçlardaki iştahlı arjantin yoktu. Çok yorgun ve statik göründüler

Molima Momthiel kim yaw. Her atakta geçiliyorlar.
Messi'yi 3 - 4 kişi karşılıyor ama araya kaçacak kimse yok.
Hâlâ 2. bir ismi bulamadılar

hoca mongol gibi küçük takımlara 4 orta sahayla çıkarsa böyle devam eder

şu maça 4 ofansif adamla çıksa ilk yarıdan 2-3 olurdu

Yeşil Burun Adaları diye bir ülkenin milli takımı bile şu turnuvada iz bırakabiliyor şu mücadeleyi verebiliyor. Bizimkilerde ise yaşattıkları rezillik sonucu bedel ödeyen istifa eden bir tane adam yok. Bizim ülke futbolundan bir cacık olmaz. Olursa yine istisna olarak Galatasaray'dan bir şeyler olur ki bu kafayla o da zor.

Heis çok zor. bazı şeyler sadece futbolla da ilgili değil bence.

misal 90'lı yıllara baktığımız zaman yüzünü avrupa'ya dönmeye çalışan, "bakın bizi görmezden gelemezsiniz" diye avrupaya kendini göstermeye çalışan insanların çoğunluğu daha fazlaydı. bugün 90'lı yıllara bakınca komik gelen çoğu şey aslında o çabanın ürünüydü ama o ortak bi arzuydu en nihayetinde.

bugün ise böyle bi noktada değiliz. spikerler yalandan üzülüyor, oyuncular zaten hayatlarını yaşıyorlar hepsi milyon eurolar kazanıyor vs.

tff'de bir tane bile gerçekten ülke futbolunu düşünen yoktur, kalıbımı basarım

Messi bunları 2022'de tek başına şampiyon yaptı. Ulan o enzo fernandez gencecik adam bu maçta emekli topçu gibi koşuyordu

Geri
Üst Alt