2026 DK Son 32 | Arjantin 3-2 Yeşil Burun Adaları | MS | 4 Temmuz | TRT 1

Di maria bir kupa daha görse olurmuş yav, ölüsü bir şeyler yapardı

Normalde sizardim coktan ama izlettiler maci valla.

Kolombiyayi bi izleyemedim ama hic ugrasamam. Gana zaten kanser futbol, yerlere yatip triplere giriyorlar.

Adam daha ne yapsın? Sıfıra bile inip orta yaptı. Neredeyse 4 gol atacaktı. Sadece eskisi gibi 3 - 4 kişiyi ipe dizemiyor
Hic bisey yapmasina gerek yok sahada oylece dursa da yeter ama 2022 gibi fransayi bidaha yeme ihtimali acisindan demistim yapamaz artik bence ki 40 yasinda normal yani. Her yaşında acik ara en iyiysiydi benim icin ama o 20 lerinin basindaki dribling ve gol makinesi hali insani maziye göturuyor

Yav nico paz Arjantinliymiş daha şimdi gördüm mackolikte bunla simeonenin oğluna süre verseler mısırı patates ederler

Bunca maçın oynanmasına ne gerek var , verin Arjantin'e kupasını gitsin. Uzatmalarda en az 1 dk daha uzamisken 123.10 da maci bitiriyor hakem. Hem de kaleye yakın yerden yeşil burun taç kullanacakken. Yazıklar olsun

Hic bisey yapmasina gerek yok sahada oylece dursa da yeter ama 2022 gibi fransayi bidaha yeme ihtimali acisindan demistim yapamaz artik bence ki 40 yasinda normal yani. Her yaşında acik ara en iyiysiydi benim icin ama o 20 lerinin basindaki dribling ve gol makinesi hali insani maziye göturuyor
Daha önce tartışmıştık. Adamlar 2022 kadrosuna Doue, Olise, Kone filan ekledi. Arjantin'den Di Maria Otamendi filan eksildi.

Geri
Üst Alt