2026 kadrosundan 2002 kadrosuna kaç oyuncu alırdınız?

Bu arada bir tek net Uğurcan'ı alırdım. Bence benim fikrimdir, 1980 doğumlu olduğum 87-88 öncesini çok bilmem, Turgay Şeren'ler, Yasin Özdenak'lar.
Gördüklerim arasında Engin İpekoğlu, Rüştü, Armut Seven dahil bence hepsinden daha ileride ve iyi bir kaleci. Bu benim görüşüm.

Rüştü diyenlere saygım var, ama Rüştü'nün de uzaktan çekilen ve yerden çekilen şutlarda yıllarca kendini geliştiremeden nasıl çaresiz kaldığını iyi bilirim.

Bu arada bir tek net Uğurcan'ı alırdım. Bence benim fikrimdir, 1980 doğumlu olduğum 87-88 öncesini çok bilmem, Turgay Şeren'ler, Yasin Özdenak'lar.
Gördüklerim arasında Engin İpekoğlu, Rüştü, Armut Seven dahil bence hepsinden daha ileride ve iyi bir kaleci. Bu benim görüşüm.

Rüştü diyenlere saygım var, ama Rüştü'nün de uzaktan çekilen ve yerden çekilen şutlarda yıllarca kendini geliştiremeden nasıl çaresiz kaldığını iyi bilirim.

Uğurcan'ın ben de en iyi yerli kaleci olduğunu düşünüyorum sadece 2002'deki Rüştü'nün yeri biraz ayrı gibi renktaş, o yıllarda Rüştü gerçekten -bence- dünyanın en iyi 10 kalecisinden birisiydi.

Kenan ve bay hariç hiçkimse. Bu ikisi de yedek olurdu ha.

2002 kadrosu şuanki takımla maç yapsa tek kale oynar ve 7-8 tane sallar rahatlıkla. 2002 kadrosuna God diye bakar forma değiştirmek için sıraya girerlerdi.
Şuankinin yanında efsane Brezilya ya da efsane İtalya kadrosu gibi görünür gözümüzü gönlümüzü futbola doyururlardı.
Berkant Göktan Bülent Akın filan bile şu milli takımda star olurdu kağıttan yıldız bunlar geçelim hikaye hepsi

Kenan ve Uğurcan.

Üçüncü kaleci olarak Zafer diye bir herif vardı mesela adı hiç bir yerde geçmez.

Uğurcan'ın ben de en iyi yerli kaleci olduğunu düşünüyorum sadece 2002'deki Rüştü'nün yeri biraz ayrı gibi renktaş, o yıllarda Rüştü gerçekten -bence- dünyanın en iyi 10 kalecisinden birisiydi.
Tabi üstat, zaten burada en iyileri yorumluyoruz. Uzaktan çekilen ve yerden çekilen demişim, yerden seken diyecektim. Yazarken hata yapmışım Rüştü bunları sürekli içeri alıyordu. Her kalecinin zaten birbirine göre artı ve eksi özellikleri var.

Geri
Üst Alt