- 1 Ağustos 2009
- 46.627
- 48.889
- 4.708
Recebin kerem sevdası hala devam mı????@Recep Buruk sen Keremi alırmıydın ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recebin kerem sevdası hala devam mı????@Recep Buruk sen Keremi alırmıydın ?
o kim@Recep Buruk sen Keremi alırmıydın ?
Ben bugüne kadar tarihte bu kadar büyük 1 fanboy sevdalısı daha daha görmedim.Recebin kerem sevdası hala devam mı????
Bu arada bir tek net Uğurcan'ı alırdım. Bence benim fikrimdir, 1980 doğumlu olduğum 87-88 öncesini çok bilmem, Turgay Şeren'ler, Yasin Özdenak'lar.
Gördüklerim arasında Engin İpekoğlu, Rüştü, Armut Seven dahil bence hepsinden daha ileride ve iyi bir kaleci. Bu benim görüşüm.
Rüştü diyenlere saygım var, ama Rüştü'nün de uzaktan çekilen ve yerden çekilen şutlarda yıllarca kendini geliştiremeden nasıl çaresiz kaldığını iyi bilirim.
Tabi üstat, zaten burada en iyileri yorumluyoruz. Uzaktan çekilen ve yerden çekilen demişim, yerden seken diyecektim. Yazarken hata yapmışım Rüştü bunları sürekli içeri alıyordu. Her kalecinin zaten birbirine göre artı ve eksi özellikleri var.Uğurcan'ın ben de en iyi yerli kaleci olduğunu düşünüyorum sadece 2002'deki Rüştü'nün yeri biraz ayrı gibi renktaş, o yıllarda Rüştü gerçekten -bence- dünyanın en iyi 10 kalecisinden birisiydi.