GSCimbom
2026 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı
Can Erden

2026 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı Sayfa 17

Can Erden ·

Cevap
508
Okunma
12,7K
Sayfa
17/26
Okuduklarımdan anladığım kadarı ile kredi dolara endeksli değil TL bazında çekilecek, ilk 3 yıl anapara ödemesiz olacak ve toplam 10 yıl vadeli olacak..

65 milyon Usd kredi çekip, 150 milyon USD ödeyeceğimizi iddia eden arkadaşlar 10 yıl vadeli, TL geri ödemeli bir kredide bu hesaplamayı nasıl yapıyor? Biri izah edebilir mi?

Yazdım ama gene yazayım. Okumamışsınız belli ki.

Ben bugünkü kuru alarak bir rakam telaffuz etmek için bunu yazdım. Tabi ki de ileri ki yıllardaki döviz artışı ile bu rakam 150 milyon dolar olmayacak. İşin sonunda bakılınca döviz hesabı yapılırsa daha az bir rakamda bitecek.

Ama asıl sorun bu değil diye özellikle belirttim. Sizin amacınız asıl bunu sorgulamak olmalıydı. Benim hesabımı değil bence.

Bu kredi çekilmesine gerek var mıydı? 3 milyar TL kredi çekiyorsunuz 4 milyar faiz ödemesi ile 7 milyar ödüyorsunuz.

Buna gerek var mı?

Ucuz kredi buldu diye mi sevineyim şimdi anlamadım. Ya da 3 yıl geri ödemesiz diye mi mutlu olayım? Ya da döviz zaten artacak işin sonunda dövize vurursak 150 milyon dolar değil de daha aza bitecek diye mi avunayım?

koçun babası tinercilere sponsorluk rakamlarını yükkek tutarak para verir bb borcunu kapattırır. şikecilerden ülker çıkar 500 milyon dolar para verdim der. safi çıkar keremin maaşını ben ödeyeceğim der. yalı bebesi çıkar 60-70 neyse para hibe ettim der.

Peki bizde bunlar neden olmuyor. Niye kimse elini cebine atmıyor.

Atanın da durumunu gördük işte. Bugün dursun herkese teşekkür etti ama Erden Timur'un adını ağzıma bile almadı. Gerçi hakkını yemeyeyim şimdi arada nef inşaata teşekkür ederim demiş. Belki de bu yüzden kimse cebinden bir şey yapmıyor bizim kulüpte.

O zaman ne yapalım. Zamanında icra takibi başlatan başkanımızı ucuz kredi buldu diye övelim.

Siz yapabilirsiniz ama ben yapamıyorum kusura bakmayın.

Yazdım ama gene yazayım. Okumamışsınız belli ki.

Ben bugünkü kuru alarak bir rakam telaffuz etmek için bunu yazdım. Tabi ki de ileri ki yıllardaki döviz artışı ile bu rakam 150 milyon dolar olmayacak. İşin sonunda bakılınca döviz hesabı yapılırsa daha az bir rakamda bitecek.

Ama asıl sorun bu değil diye özellikle belirttim. Sizin amacınız asıl bunu sorgulamak olmalıydı. Benim hesabımı değil bence.

Bu kredi çekilmesine gerek var mıydı? 3 milyar TL kredi çekiyorsunuz 4 milyar faiz ödemesi ile 7 milyar ödüyorsunuz.

Buna gerek var mı?

Ucuz kredi buldu diye mi sevineyim şimdi anlamadım. Ya da 3 yıl geri ödemesiz diye mi mutlu olayım? Ya da döviz zaten artacak işin sonunda dövize vurursak 150 milyon dolar değil de daha aza bitecek diye mi avunayım?

koçun babası tinercilere sponsorluk rakamlarını yükkek tutarak para verir bb borcunu kapattırır. şikecilerden ülker çıkar 500 milyon dolar para verdim der. safi çıkar keremin maaşını ben ödeyeceğim der. yalı bebesi çıkar 60-70 neyse para hibe ettim der.

Peki bizde bunlar neden olmuyor. Niye kimse lini cebine atmıyor.

Atanında durumunu gördük işte. bugün dursun herkese teşekkür etti ama Erden Timur'un adını ağzıma bile almadı. Belki de bu yüzden kimse cebinden bir şey yapmıyor bizim kulüpte.

O zaman ne yapalım. Zamanında icra takibi başlatan başkanımızı ucuz kredi buldu diye övelim.

Siz yapabilirsiniz ama ben yapamıyorum kusura bakmayın.
Evet okumadım.. Boldladığım yer cevaplamak için gayet yeterliydi.. Geri kalanını yine okumadım.. Kusura bakma..

Hiçbir beklentim yok. Şu başkan ve yönetimini, tek adaylı seçime sokup kazandıran divan kurulundan ne beklenebilir ki zaten. Yine yıkama yağlama olacaktır şüphesiz.

Rennes maçına gidecek olan taraftar tek umudum. O umudumuz da sönerse bu sezon elden gider maalesef.

Hiçbir beklentim yok. Şu başkan ve yönetimini, tek adaylı seçime sokup kazandıran divan kurulundan ne beklenebilir ki zaten. Yine yıkama yağlama olacaktır şüphesiz.

Rennes maçına gidecek olan taraftar tek umudum. O umudumuz da sönerse bu sezon elden gider maalesef.
Aday cikmasi cok zor bu arada, o hususta kimseyi suclamam. O kadar proje detayi varken kimse o topa girirek kendini riske atmaz. Divan icin bizim kadar obemli degil futbol... Basladigini bitirsin, bitirenez ya da zararli olursa asariZ keseriz gibi duruyor.

Fatih altayli asiri begenmem, gecende eski videosu vardi dursun ozbekle ilgili. Ayni adam secimden once "bu sureclerin sonunu gorun" falan dedi misal gecmiste o muhabbetler olmamis gibi.

Hatta bana gore bu kadar proje muhabetini ic ice biri bitmeden baslatmak da tek adaylik ile koltukta kalmasini garantiledi.

Florya kemerbugazin sonuclanmasindan sonra aslan vadisi vs olsa ne olurdu mesela? 3-4 sene daha bekleyebilirdi gerekirse o isler...

Kursuye herhangi biri gelip " bu anlayisa bay bay diyoruz. Bay baaaaay! Bay baaaay! Bir daha gelmeyin buralara!' dese biri aninda baskan adayim olabilir.

Aday cikmasi cok zor bu arada, o hususta kimseyi suclamam. O kadar proje detayi varken kimse o topa girirek kendini riske atmaz. Divan icin bizim kadar obemli degil futbol... Basladigini bitirsin, bitirenez ya da zararli olursa asariZ keseriz gibi duruyor.

Fatih altayli asiri begenmem, gecende eski videosu vardi dursun ozbekle ilgili. Ayni adam secimden once "bu sureclerin sonunu gorun" falan dedi misal gecmiste o muhabbetler olmamis gibi.

Hatta bana gore bu kadar proje muhabetini ic ice biri bitmeden baslatmak da tek adaylik ile koltukta kalmasini garantiledi.

Florya kemerbugazin sonuclanmasindan sonra aslan vadisi vs olsa ne olurdu mesela? 3-4 sene daha bekleyebilirdi gerekirse o isler...
Ben suçlarım. Hadi aday çıkaramadın o vakit bu divan kurulunda transferler nerede diye hesap soracaksın. Göreceğiz ne olacağını...

Çarşamba bir an evvel gelsin.
evil-smile-patrick-star.gif

Ben suçlarım. Hadi aday çıkaramadın o vakit bu divan kurulunda transferler nerede diye hesap soracaksın. Göreceğiz ne olacağını...
Sorgulamada evet, her daim dedigine katilirim. Aday olunca gidip bir suru dahil olmadigin surecte bogulman kolay bir durum.

Buyuttugun kismin devaminda belirttim, pasif kalip vakti gelince asariz keseriz modu heralde bilmiyorum.

Karisik bizim icerideki durumlar.

GS adası yapilimi, düzenli pilav etkinliği varmı, çay ve yüzme beleş mi, bu imkanları sağlayan dursun Özbek alkışlar icinde konuşmasını yapar

Bugun bekledigim en net soru, soran olursa tabii (transfer vs harici oralara cok girilecegini beklemiyorum)

Floryayi biz yapamayiz vs diyerek yuzde 50li anlasmaya yonlendiren dusunce ile aslantepe vadisi projesinde kredi cekerek girilmesindeki detaylar.

Dip not: tek tuk hatirladigim kadariyla bir taahhut var (cati kapanmasi) onu yapmiyorsun /yapamiyorsun - onun yerine diye bir surec var eyvallah ama en azindan 1 sene erteletip kemerburgazin sonuna yaklasilip floryada asil insaat surecinin baslamasi cok daha dogru surec olurdu.

BB den cikma etme gibi detaylar da var , osi transferi vs kolay degil ama takildigim kisim - ozellike adnan polatin - yuzde 50yi yaglayip.ballamasiyla su an aslan vadisi icin cekilen kredi ve surecteki teraziye bakinca sorgulamak lazim gibi geliyor.

Birileri plansızlıktan bahsetsin lütfen ya
Holding veya inşaat şirketi değiliz nihayetinde
O zaten yok 2 senedir. Tutan omurga uzerine maaliyetleri firlatarak devam ediyoruz. Sezonu kazaninca da resetleniyor.

Ama divanda birincil konu o olmaz, genel kurul olsaydi olurdu.

Insaat sirketi degiliz dogru ama o projeler yuzunden aday cikmadi (bu benim dusuncem tabii) . O kadar fazla surecin dugmesine bastilar ic ice...hatali buluyorum bunu.

Hadi baskan o sureclerle daha cok ilgileniyor diyelim, eyvallah. E yonetiminde neyi kim yapiyor ya da yapabiliyor mu. Daha yeni donem 2 ay oldu kim ne yapar, kim iletisimden sorumlu hic bir sey yok. Bu kadroyu kurdugu icin baskan sorumlu tabii.

Hoca senin basin sozcun oluyor yonetici gibi, normal saglikli bir durum olmadigi acik.

O zaten yok 2 senedir. Tutan omurga uzerine maaliyetleri firlatarak devam ediyoruz. Sezonu kazaninca da resetleniyor.

Ama divanda birincil konu o olmaz, genel kurul olsaydi olurdu.

Insaat sirketi degiliz dogru ama o projeler yuzunden aday cikmadi (bu benim dusuncem tabii) . O kadar fazla surecin dugmesine bastilar ic ice...hatali buluyorum bunu.

Hadi baskan o sureclerle daha cok ilgileniyor diyelim, eyvallah. E yonetiminde neyi kim yapiyor ya da yapabiliyor mu. Daha yeni donem 2 ay oldu kim ne yapar, kim iletisimden sorumlu hic bir sey yok. Bu kadroyu kurdugu icin baskan sorumlu tabii.

Hoca senin basin sozcun oluyor yonetici gibi, normal saglikli bir durum olmadigi acik.
İletişimsizlik, taraftara sen de kimsin yahu gibi küçümseyici bakış açısı oluşturuyor. Çıkacaksın konuşacaksın kardeşim. Anlatacaksın üslubunca. Kimse senden isim istemiyor, versen daha çok kızarız zaten. Ama bir plan duymak istiyoruz. Bir şeyler için uğraşıldığını bilmek istiyoruz

Geri
Üst Alt