21/22 Euroleague Final | Real Madrid 57-58 Anadolu Efes | MS | 21 Mayıs | ANADOLU EFES ŞAMPİYON

Finalde rakip barca olsaydı sanki iki sene üstüste kazanmamıza izin vermezlerdi ama bu gece engel olmazlar diye hissediyorum

5D1F01EB-D647-43A6-AC10-9D19794EE752.webp
:red:

son yarım saat

Lolaso hocam Ergin hocama göre daha istim üstünde diyebiliriz kısıtlı kadroyla oynamak coachluğuna bariz yaradı. Sadece Campazzo bile olsa Real tarafına kayabilirdik lakin Larkin-Micic varken Efes'e kaybeder demek içimden gelmiyor.

Laso’nun mütevazı tavrı beni korkutuyor. Ergin Hocam dün kupaya sarılmışken Laso gayet mütevazı bir şekilde takılıyordu. Ergin hocamın iddialı olmasını seviyoruz, alışığız ama bazen ayarında bırakmak lazım. Fazlası rakibe ekstra motivasyon oluyor.

3 sene önce CSKA’ya finalde kaybederken de final maçı basın toplantısında önce Ergin Hoca konuşmuştu, kupayı biz kazanacağız demişti, Itoudis de rakip koç kazanacaklarını söyledi, benim bir şey söylememe gerek kalmadı deyip kazanmıştı.

Bu gibi aşırı özgüven ters teper sporda. Umarım o gecelerden birini yaşamayız.

Toplanın Ergin hocama motivasyonumuzu gonderelim.

Maç başlayacak birazdan

Laso’nun mütevazı tavrı beni korkutuyor. Ergin Hocam dün kupaya sarılmışken Laso gayet mütevazı bir şekilde takılıyordu. Ergin hocamın iddialı olmasını seviyoruz, alışığız ama bazen ayarında bırakmak lazım. Fazlası rakibe ekstra motivasyon oluyor.

3 sene önce CSKA’ya finalde kaybederken de final maçı basın toplantısında önce Ergin Hoca konuşmuştu, kupayı biz kazanacağız demişti, Itoudis de rakip koç kazanacaklarını söyledi, benim bir şey söylememe gerek kalmadı deyip kazanmıştı.

Bu gibi aşırı özgüven ters teper sporda. Umarım o gecelerden birini yaşamayız.
Ergin Ataman iddialı konuşmalarının sebebi finalde Barcelona ile eşleşeceğini düşünüyordu. Deplasmandaki Barcelona maçından sonra bu finali bekliyordu.

images

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tavares tek başına götürüyor. Üstüne oynayıp faul problemine sokmak lazım

Tavares 10 sayı 7 ribaunt tamamı hücum ribaunt

Reql in 12 sayısı var.

GscimbomMobile

Geri
Üst Alt