Oktay Sönmezoğlu
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 3.043
- 2.664
- 1.413
Finalde rakip barca olsaydı sanki iki sene üstüste kazanmamıza izin vermezlerdi ama bu gece engel olmazlar diye hissediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lolaso hocam Ergin hocama göre daha istim üstünde diyebiliriz kısıtlı kadroyla oynamak coachluğuna bariz yaradı. Sadece Campazzo bile olsa Real tarafına kayabilirdik lakin Larkin-Micic varken Efes'e kaybeder demek içimden gelmiyor.
Ergin Ataman iddialı konuşmalarının sebebi finalde Barcelona ile eşleşeceğini düşünüyordu. Deplasmandaki Barcelona maçından sonra bu finali bekliyordu.Laso’nun mütevazı tavrı beni korkutuyor. Ergin Hocam dün kupaya sarılmışken Laso gayet mütevazı bir şekilde takılıyordu. Ergin hocamın iddialı olmasını seviyoruz, alışığız ama bazen ayarında bırakmak lazım. Fazlası rakibe ekstra motivasyon oluyor.
3 sene önce CSKA’ya finalde kaybederken de final maçı basın toplantısında önce Ergin Hoca konuşmuştu, kupayı biz kazanacağız demişti, Itoudis de rakip koç kazanacaklarını söyledi, benim bir şey söylememe gerek kalmadı deyip kazanmıştı.
Bu gibi aşırı özgüven ters teper sporda. Umarım o gecelerden birini yaşamayız.