#21 Ahmed Kutucu

Daha ilk maçında futbolcu olmadığını belli etti birkaç kişi olarak da yazdik zaten. Bazı adamlar hemen belli ediyorlar hiç ısrar etmeye gerek yok. Hiç izlemeden sadece özetlerden yola çıkarak aldik sanırım. İzleyerek aldıysak cok fena.

Muratim ben izledim bu herifi hatta fenere gol attigi mac balon oldugunu idda ettim..Eyupte de boyleydi etliye sutluye karismadan guzel sut cekmenin ekmegini yedi orada bir ton bos pozisyon bulabiliyordu ..
Eyupte misal Thiam Ampem falan devamli oyunun icindeydi bizim oncelikli kriterimiz bu olmali istatistikten ziyade

Bana kızabilirsiniz ama bu kardeşimizin fena altyapı eksiklikleri ve yetenek sorunu var.Malesef 4 büyük seviyesi değil.İlk kontrol çok kötü,paslar ortalama,hız yavaş,sırtı dönük oyun yok,Oyun kuruculuk yok,topla dribbling kötü bir şutu iyidir ligin seviyesi için.

Bana kızabilirsiniz ama bu kardeşimizin fena altyapı eksiklikleri ve yetenek sorunu var.Malesef 4 büyük seviyesi değil.İlk kontrol çok kötü,paslar ortalama,hız yavaş,sırtı dönük oyun yok,Oyun kuruculuk yok,topla dribbling kötü bir şutu iyidir ligin seviyesi için.

Niye kizalim renktas rezilligini herkes goruyor bunu. .. Yalniz tuhaf olan bu cocuk schalke alt yapili diye biliyorum

Daha ilk maçında futbolcu olmadığını belli etti birkaç kişi olarak da yazdik zaten. Bazı adamlar hemen belli ediyorlar hiç ısrar etmeye gerek yok. Hiç izlemeden sadece özetlerden yola çıkarak aldik sanırım. İzleyerek aldıysak cok fena.
Ardaya büyük kaptan dedik yağlı kazığın hasını çaktı vallahi.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ardaya büyük kaptan dedik yağlı kazığın hasını çaktı vallahi.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arda bey 6 milyon euromuzu iade etmeden kulübümüzün kapısının önünden geçmeyi unutsun. Seçil hanımın acısını bizden çıkarttı.

Fb'ye saplamış olması
Cimbomlu olması
Hep koşturması

Bilemiyorum ben laf edemiyom bu adama. Üçüncü santrfor olsun takılsın işte istiyosa

Kupa maçlarında ve skore 4-0 olunca falan oynatılabilir

13 dakikada ancak bu kadar sıçılır.

Kocaelispora bedelsiz kiralanır

çok ağır...

arda turanın 35 yaşındaki bize geldiği hali gibi...

Geri
Üst Alt