#21 Ahmed Kutucu

Osimen kalmazsa bunun yüzünden kalmayacak

Nasıl bir modelsin oğlum sen ya

Son yıllarda gördüğüm en göz kanatan oyuncu, maalesef futbolcu terimini kullanmak istemiyorum. Max oynayacağı yerdeymiş zaten biz almadan önce, buna 6 milyon verip Oğuz Aydın'ı almadık ya, hiçbir şey demiyorum.

Kardeşimizdeki ego ronaldoda yoktur.Pas atması gereken yerde bile 2 kere üst üste şut çekiyor.

sahada kollektif karar vermeli . bu durum elit seviye oyuncu ile yan yana oldugunda bariz siritiyor .
cabasini anliyorum. ancak, takimin lokomotifi lideri sahadayken ilk onceligi onu beslemek olmali.
<-> bir cok kez osimhen'in kosularini gorememesi kendisine buyuk eksi yazar .

bu durum sadece kendisinde yok. kadrodaki diger bazi oyuncularimiz da 3.bolgede bu gibi durumlarda *kollektif dusunceden bagimsiz karar veriyor .

2.yari sahada kalacaksa, kollektif sade basit oynamayi oncelik tutmali .

saygi ve selamlar

Bu eleman sokakta gezen, herhangi bir cafede oturan birisinden daha topçu değil. şunu tarık çamdala bile yazmazdım. Millet cuesta'ya takılıyor ama bunun fiyaskoluğu inanılmaz üst düzey. Arda bu arada harbiden başarılı bir hoca olabilir şöyle bir heriften katkı aldı inanılır gibi değil.

Bu adamı transfer etmek için hiç izlememiş olmak gerekiyor gibi Eyüpte de böyle miydi la inanılmaz, futbolcu demeye bin şahit ister.

Geri
Üst Alt