#21 Ahmed Kutucu

pres ve şut dışında bir meziyeti yok. bir uzun pası iyi kontrol etti orada biraz şaşırttı

1m etmeyecek oyuncuya 6m bayıldık. son 2 sezonda öyle kazıklar var ki. 5 sene önce yapılsa bu hamleler ortalık yangın yeriydi. biz yıllarca tarık camdal kazığını konustuk. bunlar onu da geçti.

jelert
cuesta
kutucu
frank

3 kulvarda yarışacağımızı düşünürsek takımdan göndermenin çok manalı olacağını düşünmüyorum.

Eksikleri giderilir. Bunun için uğraşılmalı.

Çünkü iyi bir şutör.

büyük Galatasaraylı Arda Turan'ın kankası yeni yetme menajer Serdar Özkan'ın ilk büyük işi!

Güzelce kıvamlayıp verdiler, adı çıktığında yazdım hepsi geçmişimde duruyor. Düz insandan farkı yok bu da oyuncunun suçu değil.

Arda'nın ve kankası Serdar'ın tuzağına kim bu kulübü düşürdü ya da onlarla yine iş tuttuysa burnundan fitil fitil çıksın.

Herif gol kacirdikca tum cevrem kufur edio bana whatsapptan " ayagina edeyim, nasil atamiosun " gibisinden.

Biktim biktim

Son vurusu iyi, en skorer yerli oyuncu ünvanini bosuna kazanmadi ama bizde Eyüp performansini sergileyemedi. Top teknigi ve oyun görüsü yetersiz kaldi.

Simdi Ahmed'in transferiyle birlikte hem gurbetci oldugu icin Berkan veya kendisi, biri tercih edilecekse hangisi listeye yazilacak oradan basliyor. Bu ikisi de yazilmayip baska bir gurbetci alinacaksa ikisi de listede olmayacak demektir.

Bir diger konu Ahmed'in hangi mevkide oynatilacagi

Sag kanat alternatifi
Sol kanat alternatifi
Ofansif Orta Saha/ Ikinci Forvet alternatifi
3. Forvet alternatifi

Hoca ekibiyle birlikte bir karar verip ona göre idman yaptirmali
Eger top teknigi zayif diye gönderilecekse bile bunun hemen gerceklesmesi lazim cünki Shakhtar'a giden Arda'nin ilgisi oldugu söyleniyordu. Zararsiz veya minimum zararla elden cikarmak icin ilk ve son firsat olabilir.

Et mi balik mi kimse anlamadi Ahmed'i

3 yabanci forvete birden kontenjan harcamak da sacma geliyor. Ligin en skorer yerli oyuncusunu aldik ama faydalanabilecek miyiz orasi merak konusu.

Ciddi anlamda dolandırıldık. Süper lig seviyesinde bile değil... Bu kadar ileri nasıl geldi??

Süper ligde alıcısı bol olacaktır. 2 milyon euro civarına satabiliriz.

35 yaşımda yeşil sahalara çıksam, bundan daha iyi olabilirim. Üstelik forvet de değilim.

Bunu niye aldık biz ya , bazen göre göre kazığa oturmak istiyormuş gibi bizimkiler Cueste ve Ahmed Kutucu ondan sonra Assignon ve Doue'yi alamayıp Jelerti almak. Bu transferlerin kötü çıkması sürpriz değil göz göre göre ateşe gitmek gibi birşey ya.

Geri
Üst Alt