#21 Ahmed Kutucu

Şuna verilen paralar içimi acıtıyor.
Foruma üye olan bütün kişiler tüm servetini ortaya koysa 6 milyon Euro nakit çıkartamaz.
Böyle bir para futbolculukla uzaktan yakından ilgisi olmayan birine nasıl verilir akıl almaz bir olay.
Bunun yapacağı en fazla bonservis 6 bin TL olur en fazla.

Adriano'dan sonra gördüğüm en ölümcül şutör forvet.

Rakip ceza yayından kendi kalesine denediği o şutun izahını yapabilecek birini arıyorum?

Hani topu uzaklaştırıyor desen rakip kaledeyiz olmuyor. Kaleyi şaşırdı desen o da olmuyor. Sallai'nin gol atmasını mı istemiyor ki?

Bunca yıldır futbol izlerim böyle garip bir şey görmedim ben.

Son düzenleme:
Ben sizlerin aksine kadroda tutulmasi gerektigine inaniyorum. Ustunde yogun bir baski var bunu fatih hoca gibi biri cozebilirdi ama Okan hocanin kaybedecek zamani yok. Belki de dogru olan budur.
fiziksel olarak gayet iyi durumda son tercih ve skor uretme de basarisiz ama kadroda durmasinda bir sakinca yok.

Salai,Boey de ilk sezon çok parlak değillerdi biraz daha sabretmek lazım.Üçebeşe satıp kurtulmak yanlış olur.

Özgüven kazanmalı, üstündeki gereksiz stresi atmalı. Gerçi büyük takım futbolcusu baskıyla iyi şekilde başa çıkabilmeli bu da ayrı bir meziyet.

Ben sizlerin aksine kadroda tutulmasi gerektigine inaniyorum. Ustunde yogun bir baski var bunu fatih hoca gibi biri cozebilirdi ama Okan hocanin kaybedecek zamani yok. Belki de dogru olan budur.
fiziksel olarak gayet iyi durumda son tercih ve skor uretme de basarisiz ama kadroda durmasinda bir sakinca yok.
Kamera nerde el sallayalım. Güzel şaka değildi ammmaa

İyi niyetli çalışkan ama Galatasaray seviyesi için çok hantal ve kazma kalıyor maalesef. Shaktarın teklifi varsa fazla zarar etmeden yollamak lazım

Geri
Üst Alt