#21 Ahmed Kutucu

İlk maçın günahı olmaz. Adam bi 5-10 maç oynasın öyle asıp kesin.

6 m euroyu sokmuşlar gibi duruyor şu an için ama fikrim yok pek oyuncu hakkında.

Çalımcı değil de topla da hiç mi gidemezsin be kardeşim

Bayağı titrekti toparlar umarım.
Bu arada Ahmet birebirlerde bayağı adam eksiltebilen birisi. Bugün çok heyecanlıydı, toparlar.

Okan Hoca yeni gelen oyuncuları oynatmıyor yaaaaaaav tezini çürüttü.

Her topta heyecandan sıçtı nerdeyse umarım çabuk alışır. Barış yanında Mbappe gibi kaldı bu maç

Heyecanlıydı ama deplasman maçlarında işimize yarayacak şutları ile

ne heyecanı, ilk maçı. adam veteran futbolcu gibi. sanki 10 yıl önce futbolu bırakmışta gel bu maçta 10 dk oyna demişler. bu tempo kazanana kadar lig biter.

Topu ayağına dolaştırması çok top kaybetmesi mevzu değil bu arada bu adam çok ciddi ağır la. Dönmesi topa koşması falan çok enteresan. Ağır çaktılar bize bunu söylüyorum.
Yavaş düşünüyor gibi geldi 2 pozisyonda dikkat ettim adamlar gelene kadar bekledi daha seri daha hızlı olacak inş

Erken yorum olacak ama forvetten başka yerde oynamaz gibi

Oldukça ağır

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hangi akla hizmet alındı bu herif merak konusu

Cok mu heyecanlı anlamadım umarım yanılıyorumdur ama bu kadar ağır bir oyuncu muydu…

adamın maça girdiği ortam 5 ordunun savaşı gibi, bu maçı geçelim.

yalnız kutucu geldi ön tarafa transfer işi iptal denilip boşlanırsa kapatırız dükkanı, o kadar da değil.

Baya kötüydü, amatör kümeden mi geldin kardeşim bu nece bir performans yahu? Net mahcup etti, beklentileri hiç karşılayamadı. Neyse ilk elin günahı olmaz diyelim ama zaman zaman kötülediğimiz Barış Yunus hiçbir şekilde formayı kaybetmez bu şekilde. Buraya gelen top oynamayı unutuyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu msjlarınızı sakın silmeyin

Yav Sara bile ilk maclarda iyi degildi. Sabir.

en az 5 mac izlemek lazim.

Yorum yapmak için erken, tempolu oyunda oynayamaz gibi geldi.
Ama gol aradığımız maçlarda rakip kapandığında iş yapar. Şutör bir oyuncu.
Millet de diyor ki hızı yok, pası yok

Geri
Üst Alt