#21 Ahmed Kutucu

İyi topçu olabilir ancak aradığımız adam ahmed değildi. Garry rodrigues onyekuru tarzı bir kanat forvetti. Osimheni hayvan gibi besleyecek hızlı bir kanat

İyi topçu olabilir ancak aradığımız adam ahmed değildi. Garry rodrigues onyekuru tarzı bir kanat forvetti. Osimheni hayvan gibi besleyecek hızlı bir kanat

Ben 2 yıldır istiyorum pırpır şöyle kafası çok calışmasada en azından bir step over atıp rakibin üzerine gidicek bir siyahi, barışı çok seviyorum ama kondisyonlu zaniolo benim için ötesi değil. Bizim bahsettiğimiz tip rodriges tarzı adamlar avrupada kaynıyor, la ligada her takım bu tarz adamlarla bir seyler yapıyor. Sırf Zaha tutmadı diye bu tarzdan nasıl vazgeçtik anlamıyorum Zaha yaşlıydı bir kere.

hala hüso diyorsunuz. yaw bu hüsnü ile ben cok yakın arkadasız. öyle internetten falan değil arkada wp den yazısıoz sunları sunları yaz bana dedi yazdım. ama siz fazla ince düşünmüşsünüz.

2 yıldır yazmamışım şuralara uyuyan devi uyandırdınız. size göre en güzel kandınlar konusunda tanınırdım ben

Geri
Üst Alt