Kenan Turyak
Parçalı Üye
- 17 Şubat 2014
- 3.033
- 3.582
- 1.023
değilim ben kenan ama cok yakın arkadaşıyım. bana bunları bunları yaz dedihüsnü sen misin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
değilim ben kenan ama cok yakın arkadaşıyım. bana bunları bunları yaz dedihüsnü sen misin
Ipleri kontrol edelim can bile olabilirhüsnü sen misin
hüsnü numara yapmadeğilim ben kenan ama cok yakın arkadaşıyım. bana bunları bunları yaz dedi
Cocuk kandirmiyoruz. Selam soyle kendinedeğilim ben kenan ama cok yakın arkadaşıyım. bana bunları bunları yaz dedi
İyi topçu olabilir ancak aradığımız adam ahmed değildi. Garry rodrigues onyekuru tarzı bir kanat forvetti. Osimheni hayvan gibi besleyecek hızlı bir kanat
Oha harbiden ikinci hesabı mıymış arkadaşı sanıyordum bende. Forumda alintilasip tartışıyorlardi hatta hshhshshshshCocuk kandirmiyoruz. Selam soyle kendine![]()
Arkadasi zaten buyuk ihtimalle ama ortak kullanmadiklari ne malum?Oha harbiden ikinci hesabı mıymış arkadaşı sanıyordum bende. Forumda alintilasip tartışıyorlardi hatta hshhshshshsh
selamınızı ilettim Ama beni niye banlıyorsunuz anlamadıkCocuk kandirmiyoruz. Selam soyle kendine![]()
Suphe uyandirdigin icin , bazi seyler fazla tesaduf oluyor.selamınızı ilettim Ama beni niye banlıyorsunuz anlamadık
selamınızı ilettim Ama beni niye banlıyorsunuz anlamadık
hala hüso diyorsunuz. yaw bu hüsnü ile ben cok yakın arkadasız. öyle internetten falan değil arkada wp den yazısıoz sunları sunları yaz bana dedi yazdım. ama siz fazla ince düşünmüşsünüz.
Suphe uyandirdigin icin , bazi seyler fazla tesaduf oluyor.
ben senı tanıyorum dostum2 yıldır yazmamışım şuralara uyuyan devi uyandırdınız. size göre en güzel kandınlar konusunda tanınırdım ben