#21 Ahmed Kutucu

İşte bahsettiğimiz seviye farkı bu. Anadolu takımı ile gs de oynamak aynı şey değil. Emre kılınç bu adamdan daha yetenekliydi o bile ilk 11 olamadı. Ahmet yedek için iyidir ama

Her sene yapılan transferler fecaat yemin ederim. Her transferden sonra geriye gider mi bir kulüp. Alinan topçuların takıma bir gram faydası yok. Hala erden zamanındaki topçular yürütüyor gemiyi. Demirbay, jacops, cuesta, sara, jelert, sallai, yusuf demir, kutucu, frankowski. Şu transferlere bak hiç biri heyecan yaratmıyor 70 milyon eurodan fazla bonservis var şurada. Sara dahil hiç biri ışık vermiyor kimse kusura bakmasın. Elmas döneminden bile 3-4 topçu çıktı.

Sezon sonuna kadar performans gostermezse muhtmelen anadoluya kiralariz.

Topla ilişkisi çok kötü.

Ya çok heyecanlı ya da bize Eyüp sağlam kitledi.

bundesliga küme düşme hattında bir takıma doğru yol alır sene sonu muhtemelen

Kutucuyu adam akıllı izleyen kimse istemedi zaten..Kutucu kutucu diye dolasanlarin çoğu t.markt istatistiklerine 2 videosuna tav olanlar ..
Eyupte bile oyun içinde çok silikti thiamin falan şov yaptığı bir yer burası ..Bu adamın bizde olmayacağını anlamak müneccim olmaya gerek yoktu

Skor katkisi almaliyiz, alacagiz

Hâlâ söylüyorum Galatasarayı çocukluk aşkı gören Türk topçuların %80i bizde rezalet oynadı. Bizim takıma taraftar değil profesyonel oyuncu alınmalı

Fb'ye saplayan topçulara ciddi zaafım var

Güray Vural ve Halil Akbunar ikilisini senelerce arzuladım

Kendisi ayriyeten Cimbomlu. Objektif olamıyorum

Fb'ye saplayan topçulara ciddi zaafım var

Güray Vural ve Halil Akbunar ikilisini senelerce arzuladım

Kendisi ayriyeten Cimbomlu. Objektif olamıyorum

rahat ol yedekden katkı verir
sana demiştim yükselme buna diye

ama yinede fakir taliscası bu çocuk
ne yapar eder 2-3 maç alır

1 tane aldı zaten

12 maçda kritik yerde 1-2 maç daha alır ;)

ama ahmed gibilerle ilk 11 yapıllmaz
taliscanın bir alt modeli
hız ve kalitesi kıt ama ilginç bir gol yeteneği var talisca gibi

6 milyonu çıkarır bu çocuk
seneyede 5-6 maç alır ligde

onun için sallayanlar boşa sallıyor
ha futbolculuğu sana dediğim gibi asla ğzerine plan yapılacak topçu değil

görevi olacak bu da görevini yapacak o da sıkışmış maçı çözmek

berkan gibi 70den sonra ortasahaya direnç katma görevi

ama ne yazık ki okan bey bu çizgiyi hiç birzaman anlayamıyor berkanı 11 oynatıyor
ulan altyapıdan topçu oynat yinede berkanı görevinden fazlasını yaptırtma işte ! 🤦‍♂️

Sahte 9 falan hiçbir şey olmaz Ahmed'den. Halil Dervişoğlunun olmuş halinin yavaşı.

Geri
Üst Alt