#21 Ahmed Kutucu

Saç sakal tarz değişikliği yapması lazım böyle top mop oynayamaz sakal uzatsın elini de sarsın benzema gibi

Bu oyuncu eyup icin bile yetersiz denk gelmis iki uc tane uzaktan gol atmis

Eyupte bos alan buldugu icin topu kontrol sut icin sansi oluyordu burda oda yok

Bu oyuncuyu isteyenler tespit edilip
Forumdan uzaklastirilmalidir
Futbol ile iliskileri acil kesilmelidir
Stadlara girisi yasaklanmalidir
Futbol disinda bir sporla ilgilensinler

Jelert 9
Jakobs 9
Cuesta 8
Bu 6

Çöpe atılan 30 Milyon yatıyor şurada ya inanılır gibi değil. Kafayı yersin.
Sağolsun hoca ve siyasetsaray sayesinde artık ciddi bakamıyorum klübe biraz fanatiktim onuda saldım.Yakında maçlarıda izlemem.Kendilerine teşekkür ediyorum.Klübün içinde dönen rezilliklerden sonra fanatik olunmaz.

Gerçekten inanılır gibi değil adam hem hantal hem yeteneksiz hem de kafa calismiyor..Sırf arada uzaktan şut atacak diye 6 milyon para verdik..Jelertten Cuestadan daha büyük kazık bu herif
Reyis bu adam madem leşti

Niye hypelandı o kadar alınmadan önce

Skor katkısı yüzünden mi yanıldı herkes

Herifin hiçbir özelliği yok gibi gözüküyo

Kulüpten kimse izlememiş mi bunu insan 6 m euro vereceği adama bi bakmaz mı ya

Sırf arada uzaktan şut atacak diye 6 milyon para verdik

ilk yarıda uygun posyonda bitane vurdu top dağa taşa gitti
öyle şut özelliği falan yok bence arada bi abanıyor top ayana oturursa kaleye gidiyordur

topu ilkokullu veletler kadar kontrol edemiyor, pas veremiyor, pas alamıyor, posyon alamıyor yani hiçbir özelliği yok
halı sahadan adam koysanız daha efektif oynar

300 bin euro bile etmez bu herif IMO

Reyis bu adam madem leşti

Niye hypelandı o kadar alınmadan önce

Skor katkısı yüzünden mi yanıldı herkes

Herifin hiçbir özelliği yok gibi gözüküyo

Kulüpten kimse izlememiş mi bunu insan 6 m euro vereceği adama bi bakmaz mı ya

Dostum ben basit bir taraftarim yirtindim şu herif alınmasın diye koca klubun gözlemcisi hocası gözünün önündeki adamı analiz edemiyor inanılır gibi değil ..

Bu adamın büyük takımda olmayacağını az çok izleyen herkes söyledi zaten..Yaw fenere bir gol attı (cidden güzel goldü )bizim forum gaza geldi alınsın diye . O maçta bile bir bok oynamamıştı..
Gercekten anlamıyorum sadece vasat eyupte gol atıp oyun içinde 0 olan adamı bize nasıl layık gördüler ?
Amrabat Kayseri'de ligin içinden geçiyordu o herif bile istediğimiz gibi tutmadı herkes çok kolay saniyor buralarda tutunmayı ..

Anadoluda biraz parlayanı alacağız Türkiyenin bayerni olacağız derken takıma vasatları dolduruyoruz

Göze batan first touch ve pas tekniği eksikliği artı olarak çok yavaş. Para boşa gitmemiştir umarız sezonu kurtaracak goller atmalı.

Şu kulüpte çok kötü topçu gördüm ama böyle bir yetenek fakirine ilk defa denk geliyorum, adamın ayağına top yakışmıyor abi resmen, yani futbol topuna tepki olarak doğmuş biri gibi, ayağına top geldi mi 2 metre öteye açılıyor, pas yok adam geçme yok, yok oğlu yok.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt