#21 Ahmed Kutucu

Uygun bir sistemde parlayabilir bitiriciliği ve ayak kalitesi iyi bir oyuncu ama bu adamdan barış alperin yaptığı gibi 40-50 metre git gelli oynamasını ya da osimhenin yaptığı işleri beklersen hayal kırıklığına uğrarsın. Önümüzdeki sene 4-3-3den devam edersek skorer kanat/forvet olarak rotasyonda iş yapacağını düşünüyorum

Bence zamaninda Baris'a, Kerem'e, Yunus'a verildigi gibi zaman taninmali. Sistemi, büyük klup icinde nasil davranilmali onlari anlamasi lazim. Sıkı bir yaz donemi getirip, 1 sene daha takimda vakit gecirmeli. 2026 yazi gelince ne olacağına bakilmali.

Ben bu sene artik Yusuf'un da sisteme ayak uydurmasi gerektigini dusunuyorum. Baris'in gidecegini varsayarsak, Yunus, Yusuf ve Ahmet ile rotasyonu saglayabiliriz. Tabi ki ekstra sag-sol oynayan kaliteli bir kanat forvete ihriyacimiz var.

Bence zamaninda Baris'a, Kerem'e, Yunus'a verildigi gibi zaman taninmali. Sistemi, büyük klup icinde nasil davranilmali onlari anlamasi lazim. Sıkı bir yaz donemi getirip, 1 sene daha takimda vakit gecirmeli. 2026 yazi gelince ne olacağına bakilmali.

Ben bu sene artik Yusuf'un da sisteme ayak uydurmasi gerektigini dusunuyorum. Baris'in gidecegini varsayarsak, Yunus, Yusuf ve Ahmet ile rotasyonu saglayabiliriz. Tabi ki ekstra sag-sol oynayan kaliteli bir kanat forvete ihriyacimiz var.
Bunlara zaman tanındığı zaman bu çocuklar 20-21 di. Bu 25 şu anda

Ben Ahmet için Okana sallamıyorum.. Genel oyuncu performanslarına göre hocaya sallıyorum.. Bu transfer onaylarını Okan vermiyor mu.. İyi gelen oyuncular bile sonradan dökülmeye başlıyor..

Son 2 senenin şampiyon olma mevzusuna gelince İcardi ve Osimhen suyun karşısında olsa 10 puan geride şampiyonlukları verirdik.. Geçin bu işleri..

Okan'a verilen gücün yarısı hiçbir hocaya verilmedi + biz Avrupa takımıyız.. Avrupa karnemiz de ortada...

R.tas oynadigi her saniye takima zarar veren biri icin sistemsizlik kaos bahane edilmemelidir.. Eyupte istatistik kasti da izleyen kimse istemiyordu kendisini vasat bir herif oldugu belliydi..Biz defalarca yazdik alindigi gun burasi eyupe benzemez diye

Galatasaray taraftarının soktuğu kazık. Söyle galatasarayli yok fenere kaptirilmasin diye yangın yapıp soktular bunu kulübe.

Alınırken söyledik bea kardeşim

bizim ihtiyacımız olan isim değil ve yanlış transfer dedik burada

Bunların hesabı mutlaka sorulmalı Mali kurulda

Yok öyle yağma

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmed on'a bas artık kardeşim

Geri
Üst Alt