#21 Ahmed Kutucu

Buna ancak önüne al da at diyeceksin. Topa maksimum 1 defa dürtecek

İnanılmaz gözlerinin önündeki adamı izlemeden almışlar birde para vermişler

Ahh Ulan ahh

Alınırken söyledik burada

Hiçbir özelliği olmayan dümdüz bir adam

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk yarı kötüydü. İkinci yarıda özgüveni gelince baya toparladı bence. Israr edilse faydalı olur.

Daha ilk maçında futbolcu olmadığını belli etti birkaç kişi olarak da yazdik zaten. Bazı adamlar hemen belli ediyorlar hiç ısrar etmeye gerek yok. Hiç izlemeden sadece özetlerden yola çıkarak aldik sanırım. İzleyerek aldıysak cok fena.
100% haklisin renkdas. Cok kötü futbolcu, kim nasil 6m verdi buna anlayamiyorum. Bunu hic kimse izlemedimi

Kötü deniyor ama fizik gücü çok yüksek moratanin aksine rakip defansla baya boğuştu. Baris alper fizigine en yakin oyuncu. Takimin geneli kötü olmasina ragmen bir sekilde pozisyonda hep kendisi vardi.

Beni takmazsiniz ayni seyleri Keramettin adminde dediginde bana hak vereceksiniz.

Valla beğendim mücadele ediyor.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün beğendim ama forma ağır geliyor kendisine. Kafa olarak bir rahat olabilse faydası olacak.

Biz nasıl aldıktan ziyade nasıl futbolcu olabildi sorunun temeline inip geniş çaplı bir soruşturma açılması lazım

buna ödenen bonservis eyüpspor'a yardım amaçlı imiş, geçenlerde biri ekşide yazmıştı

kendisinin zaten normal şartlarda 300,000 euro bile etmesi zor

Sezon başında buna Verilen parayı Oğuz Aydın'a vermediler skandal gibi resmen
Verilen para konusunda haklısın ama bence Oğuz‘a göre daha çok yönlü bir oyuncu ileri uçun her yerinde oynayabilir.
bence takıma hala alışamadı vur kaçlardakısa paslarda hep etrafımda kim var diye kafayı kaldırma ihtiyacı duyuyor I, Tekte oynayacak kadar takıma alışmamış

6 vermiycez 3 fln anca veririz
ona göre değerlendirme yapalım gerçi yine fazla

Geri
Üst Alt