Mahir DONMEZ
Aslan Üye
- 12 Haziran 2009
- 7.673
- 1.953
- 1.918
Yabancı kontenjanımızda yer varken Zanioloyu gönderip Ahmed Kutucuyu Messi olarak takımda turan futbol aklını da alkışlıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı kontenjanımızda yer varken Zanioloyu gönderip Ahmed Kutucuyu Messi olarak takımda turan futbol aklını da alkışlıyorum.
Zaniolo kamp boyunca takımın en iyilerindendi ve Ahmedi top diye oynar. Para verip transfer yapmayacaktın. Kadrondaki oyuncuyu tutacaktın. Halı saha maçı yapsan Ahmed'i çağırmazsınAhmette kötü
Zaniolo da.
Zaten bundesligada oynamadigi icin geldi türkiyeye. Bizde bu adami SL'de oynatiyoruz. Son 10 yillda berkan ile en yeteneksiz iki oyunculariBundesliga ikide bile zor oynar
Berkan bunun yanında topcunun hasıZaten bundesligada oynamadigi icin geldi türkiyeye. Bizde bu adami SL'de oynatiyoruz. Son 10 yillda berkan ile en yeteneksiz iki oyunculari
Takımda tutmamız bence de saçmalıktı da haberlere göre Zaniolo denen arkadaş İtalyaya kaçıp burdan dönmem diye ağlamışYabancı kontenjanımızda yer varken Zanioloyu gönderip Ahmed Kutucuyu Messi olarak takımda turan futbol aklını da alkışlıyorum.
Kimin haberi Nevzat'ın mı? Burada çok mutlu olduğuna, takımda kalıp kendisini şampiyonlar liginde göstermek istediğine dair 100 lerce haber bulabilirsin. Son süreöte gayet mutlu ve hiçbir rahatsızlığı yok gibi geldi bana.Takımda tutmamız bence de saçmalıktı da haberlere göre Zaniolo denen arkadaş İtalyaya kaçıp burdan dönmem diye ağlamış
O kadar güvenilmiyor ki sadece Eyüp macinda acil sekilde gol lazim oldugu icin kurtarici diye oyuna alindi. Diger maclarda yedekten isindigini bile pek görmedim.İyi ki yedekte böyle bir oyuncumuz var. Muhteşem transfer.