#21 Ahmed Kutucu

Galatasaray'da gördüğüm en boş, en işe yaramaz oyuncular listesinde ilk 3'e girer.

Hoca kadronun yeterli olduğunu söyleyip kimi oynatacağı konusunda zorlanacağını iddia ediyordu. CL'de Kutucu'yu oyuna alıyor kurtarsın diye. Bunun 80 katı topçu olan Zaniolo da kiralık Udinese yapıyor. Dönüp dolaşıp her konuda hocaya geliyorum. Öfkem geçmiyor herife.

Hocamın antrenmanlarını yedi yedi, daha yeni sirayet etmeye başlayacak, sabır, Konya maçında göreceğiz, sağ çaprazdan 2 golü var.

Yabancı kontenjanımızda yer varken Zanioloyu gönderip Ahmed Kutucuyu Messi olarak takımda turan futbol aklını da alkışlıyorum.
Takımda tutmamız bence de saçmalıktı da haberlere göre Zaniolo denen arkadaş İtalyaya kaçıp burdan dönmem diye ağlamış

Yok arkadaş kabullenemiyorum.Bu adama göz göre göre 6 milyon veren zihniyetin başarılı olması imkansız.Her başarısı tesadüfdür.
Normal bir iş yerinfe yapsan bu hatayı hemen kapının önüne koyarlar.Sıkıntı sadece bu değil:Hatalaı transfer olur ama bu hata falan değil düpedüz istifa sebebidir.Bedava olsa bile almazsın..
Scoutmış başınıza çalın scout denen departmanı.

Takımda tutmamız bence de saçmalıktı da haberlere göre Zaniolo denen arkadaş İtalyaya kaçıp burdan dönmem diye ağlamış
Kimin haberi Nevzat'ın mı? Burada çok mutlu olduğuna, takımda kalıp kendisini şampiyonlar liginde göstermek istediğine dair 100 lerce haber bulabilirsin. Son süreöte gayet mutlu ve hiçbir rahatsızlığı yok gibi geldi bana.

İyi ki yedekte böyle bir oyuncumuz var. Muhteşem transfer.

1760962866422.webp

Hocam takım yorgun, Göztepe'yi bana bırak" demiş.

Sana hep güvenmeye devam edeceğiz kral.

Ligde 2.kez sahada gördük Ahmed'i

Geri
Üst Alt