#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dany formayı kapar demedikmi tank ama bombalı tank demiştim :) ara sıra puyol olur ara sıra servet Çetin bu adam böyle

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Dany bu oyunu ile anca tribünde yerini alır. Dany bundan iyi olsa N'Koulou ile birlikte Kamerun milli takımın stoperi olurdu.

Cevap: #21 Aurélien Chedjou

Chedjou'ya mana bulmuyorum,Terry-Ferdinand gibi defansı toparlayacak-Clde Real,Mancester karşısında ayağı titremiyecek defans lazımken 1 seneye izleyip bu adammı alınır Allah aşkına,kötü futbolcu olmayabilir de yahu Real karşısında oynayacak adam mı bu şimdi.

bir an önce takıma adapte edilmeli dany belasından kurtuluş biletimiz bu adam.

David Luiz'i getirsen Dany onu bile köreltir. Antrenmanda bile Semih veya Gökhan Zan'la oynamali.

6.3 milyon euro verdik bu adama. Semih, koçum sakın sakatlanayım falan deme bir daha. Aman deyim :sad007:

Dany ile yan yana oynadı kesinlikle eleştirmem ben bu adamı.Semih ile görmek lazım.

valla resmne uyur gezer gibi sahada,defansın toparlıyıcısı olacask sözde ama ortalarda yok,sorumluluk almıyor.pozisyonlarda nerde durması gerektiğini ayarlayamıyor resmen.herkes dany e kızıyor boşuna kızmayın semih le oynayınca da bi halt yokmuş bunda diyeceksiniz zaten.herhangi bir pozisyonda yere yattığını dahi görmedim resmen kaçak güreşçi.bu sene stoper sorunuyla başbaşa kalacağız anlaşılan.sol bek ve stoper sorunu durdukça manasız goller yemeye devam edeceğiz anlaşılan.

sabredin iyi topcu chedjou semihle beraber ustuste 5-6 mac oynasin ondan sonra elestirmeye baslarsiniz.

idare eder ama zamana ihtiyacı var

fos cıkarsa devre arası alırız birini artık

Bu adam ön libero mu? Neden yenilen her atakta sadece Dany görünüyor? Chedjou berbat, son derece berbat. 10 kişi oynuyoruz 2 maçtır.

Açıkcası şu an eleştirmeyeceğim ama verdiği sinyaller hiç hoş değil bariz büyük hataları oldu maçta.

Çarşaf çıkmaz inşallah maçı izleyemedm ama izlenimler kötü. Semihsiz defans tat vermeyecek bize.

Önce bir Semih-Chedjou görelim sonra elestirme siftahi yaparim.

Yav biraz zaman tanıyın şimdiden kesin konuşmak çok saçma. Adam yıllarca Fransa'da oynamış, uyum sorunu var net. Dany gibi bir pozisyon özürlüsü ile oynayınca ona ayak uyduruyor. Bizim asıl sorunumuz 4312'de kanatları kullanamamız. Riera temposuz, Eboue her maç istenileni veremiyor. Sezon boyu bu ikili kaldıramaz sol bek şart. Riera defansif anlamda da yetersiz kalıyor herzaman olduğu gibi riskli oynuyor ve tek hamleli.

Fransa'nin en iyi stoperi oldugu hikayesini ilk duydugumda, aklima ilk gelen Thiago Silva oldu. Sonra, herhalde ondan sonra ki en iyi stoper falandir dedim. Ama yine olamaz, cunku N'Kolou gibi bir adam oynuyor o lig'de. Yine de adami Beckenbauer yapmisti bazilari. Biz Barzagli, Toure dedigimizde burun kiviriyorlardi. Lille'deki notunu bir kac mac izleyerek vermistim aslinda. Galatasaray'in topcusu olmadigi her halinden belliydi. Yine de Semih'le 2 mac izleyene kadar kellesini almayacagim.

Bir cift lafim da hoca icin. Ya iki Afrikali stoper hic yanyana oynar mi Fatih hocam? Campell-Toure vardi bir zamanlar, ama biri Ingilizdi. Bunun teknik olarak hic bir mantigi olmadigi gibi, olanakli bir tarafi da yok. Zira bu ikisini hic bir zaman lig'de yanyana oynatamayacagiz. Peki neden Gokhan Zan degil de Dany? Gercekten sacma isler.

Ya belki de bugün oynadığımız maç ŞL finali değil de bir hazırlık maçıydı, ne dersiniz?

Fransa'nin en iyi stoperi oldugu hikayesini ilk duydugumda, aklima ilk gelen Thiago Silva oldu. Sonra, herhalde ondan sonra ki en iyi stoper falandir dedim. Ama yine olamaz, cunku N'Kolou gibi bir adam oynuyor o lig'de. Yine de adami Beckenbauer yapmisti bazilari. Biz Barzagli, Toure dedigimizde burun kiviriyorlardi. Lille'deki notunu bir kac mac izleyerek vermistim aslinda. Galatasaray'in topcusu olmadigi her halinden belliydi. Yine de Semih'le 2 mac izleyene kadar kellesini almayacagim.

Bir cift lafim da hoca icin. Ya iki Afrikali stoper hic yanyana oynar mi Fatih hocam? Campell-Toure vardi bir zamanlar, ama biri Ingilizdi. Bunun teknik olarak hic bir mantigi olmadigi gibi, olanakli bir tarafi da yok. Zira bu ikisini hic bir zaman lig'de yanyana oynatamayacagiz. Peki neden Gokhan Zan degil de Dany? Gercekten sacma isler.

Güzel özet :yenieek:

Arkadaşlar Chedjou'yu dikkatle izlerseniz farklı tür bir stoper olduğunu ve kaliteli bir oyuncu olduğunu çok çabuk belli ediyor.

Semih ile birlikte oynamaya başlarlarsa ve istikrar yakalarlarsa efsane olmaya aday kendisi.

eleştirmek çok yersiz danynin yanına thiago silva koy nerden geldi lan bu köylü dersin.dany adamı da dağıttı kendine benzetecek.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt