Murat Akelli
Kırmızı Üye
- 2 Ağustos 2013
- 1.158
- 0
- 726
İlk maçlardan bu adamı hemen yargılamamak lazımdı, yavas yavas alısınca gerçek kalitesini hepimiz görecegiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaptigi penalti acemiceydi, pozisyonunu alamadi. Yine de penaltinin disinda bugun temiz oynadi.
Penaltı değildi acemilik birşey yok net topa dokundu. Sırf eleştirmek için hata arıyorsunuz.
İlk başlarda asıp kesenler nerde. Takıma yeni gelen oyuncu hakkında kesin konuşmanın doğru olmadığını görmüştür millet. He çok iyi oynadı demek için çok erken ama bugün olumlu yönde sırıttı.
Pozisyon net penalti. Eger savunma icgudulu at maskesini cikarirsan, Chedjou'nun zamanlama hatasi yaptigini gorebilirsin.
https://www.ligtv.com.tr/haber/macin-ozeti-burada-10
Galatasaray'in bir oyuncusu iyi oynadiginda hakkini verecek kadar Galatasaray'i dusunen bir kitleyiz elbette. Bu yuzden diger ki maclarda nasil elestirdiysem, bugun de buraya gelip penalti pozisyonu disinda gayet temiz oynadigini belirttim. Yani ne goruyorsam onu yaziyorum. Yarin yine kotu oynasin yine elestiririm.
Ustelik rezalet oynadigi maclarda elestirenleri elestirirken, daha ilk kipirdama yaptigi macta o kisilerin elestirisine karsi takindigin havaci tutum da oldukca celiskili ve dengesiz.
Net penaltı değil NOKTA. Sırf ilk baştan sürekli transferini eleştirdiğin için. Kötü oynamasını umut ederek eleştirme arzusunda olduğun için. Ben haklıyım ben demiştim demek için açık arıyorsun. Çok ince ve klas bir müdahele yaptı. Pozisyonu bir daha izlemeni tavsiye ediyorum. Tereyağından kıl çeker gibi temiz bir şekilde topa dokundu.