#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk maçlardan bu adamı hemen yargılamamak lazımdı, yavas yavas alısınca gerçek kalitesini hepimiz görecegiz.

En sevindigim nokta ise su; Sonunda bizim de gercekten teknik kapasitesi yüksek olan bir stoperimiz var ve daha olacak.

Bu yüzden cok begenirim kendisini. Sakin sekilde ne yapacagi bilen ve arkadan oyunu kurabilecek kapasitesinde olan bir adam Chedjou. Sonunda.

Çok iyi oynadı , helal olsun.

Ve bununla sınırlı değil , oynadıkça , Semih yanına gelip birlikte oynadıkça çok çok daha iyi olacak , gerçekten böyle bir stoperi kazandırdığı için yönetime , Fatih Hoca'ya , Bülent Tulun'a herkese teşekkürler.

Yaptigi penalti acemiceydi, pozisyonunu alamadi. Yine de penaltinin disinda bugun temiz oynadi.

Ve sonunda oh be dedirten bir performans. Penaltı pozisyonu dışında gayet iyiydi. Ama hala Semih ile birlikte izleyemedik bir türlü.

İnşallah ilerde daha da iyi olacaktır. Semih geri döndüğünde Ujfalusi ile yakaladığı uyumu Chedjou ilede yakalayabilir.

Bugünde iyi oynadı. Bizim kullandığımız stoperler hızlı, çabuk, atlet oyuncular olmak zorunda. Çünkü savunmayı neredeyse orta sahada kuruyoruz. Konsantrasyon seviyeleri hep üst düzey olmak zorunda. Bizim için çabuk stoper elzem bir durum. Geçen sene Dany; posizyon bilgisi ve konsantrasyon sorunları nedeniyle tutmadı. Daha doğrusu elinden geleni yaptı ama bize daha fazlası lazımdı. Chedjou bu sorunlarında üstesinden gelebilecek bir yeteneğe sahip. Uyum sürecini atlattıkça daha iyi olur inşallah.

bu penaltı işi dany'den bulaşıyo millete heralde chedjou harika oynadı böyle devam.

İlk başlarda asıp kesenler nerde. Takıma yeni gelen oyuncu hakkında kesin konuşmanın doğru olmadığını görmüştür millet. He çok iyi oynadı demek için çok erken ama bugün olumlu yönde sırıttı.

Penaltı değildi acemilik birşey yok net topa dokundu. Sırf eleştirmek için hata arıyorsunuz.

Pozisyon net penalti. Eger savunma icgudulu at maskesini cikarirsan, Chedjou'nun zamanlama hatasi yaptigini gorebilirsin.

https://www.ligtv.com.tr/haber/macin-ozeti-burada-10

İlk başlarda asıp kesenler nerde. Takıma yeni gelen oyuncu hakkında kesin konuşmanın doğru olmadığını görmüştür millet. He çok iyi oynadı demek için çok erken ama bugün olumlu yönde sırıttı.

Galatasaray'in bir oyuncusu iyi oynadiginda hakkini verecek kadar Galatasaray'i dusunen bir kitleyiz elbette. Bu yuzden diger ki maclarda nasil elestirdiysem, bugun de buraya gelip penalti pozisyonu disinda gayet temiz oynadigini belirttim. Yani ne goruyorsam onu yaziyorum. Yarin yine kotu oynasin yine elestiririm.

Ustelik rezalet oynadigi maclarda elestirenleri elestirirken, daha ilk kipirdama yaptigi macta o kisilerin elestirisine karsi takindigin havaci tutum da oldukca celiskili ve dengesiz.

Pozisyon net penalti. Eger savunma icgudulu at maskesini cikarirsan, Chedjou'nun zamanlama hatasi yaptigini gorebilirsin.

https://www.ligtv.com.tr/haber/macin-ozeti-burada-10

Galatasaray'in bir oyuncusu iyi oynadiginda hakkini verecek kadar Galatasaray'i dusunen bir kitleyiz elbette. Bu yuzden diger ki maclarda nasil elestirdiysem, bugun de buraya gelip penalti pozisyonu disinda gayet temiz oynadigini belirttim. Yani ne goruyorsam onu yaziyorum. Yarin yine kotu oynasin yine elestiririm.

Ustelik rezalet oynadigi maclarda elestirenleri elestirirken, daha ilk kipirdama yaptigi macta o kisilerin elestirisine karsi takindigin havaci tutum da oldukca celiskili ve dengesiz.

Net penaltı değil NOKTA. Sırf ilk baştan sürekli transferini eleştirdiğin için. Kötü oynamasını umut ederek eleştirme arzusunda olduğun için. Ben haklıyım ben demiştim demek için açık arıyorsun. Çok ince ve klas bir müdahele yaptı. Pozisyonu bir daha izlemeni tavsiye ediyorum. Tereyağından kıl çeker gibi temiz bir şekilde topa dokundu.

bende beğendim bugün beklentiler yüksek karşılayacak inşallah

Ujfa'yi aratmaz,hatta daha atletik olani diyebiliriz ama yaninda dany yerine Semih'in oynamasi lazim.

Net penaltı değil NOKTA. Sırf ilk baştan sürekli transferini eleştirdiğin için. Kötü oynamasını umut ederek eleştirme arzusunda olduğun için. Ben haklıyım ben demiştim demek için açık arıyorsun. Çok ince ve klas bir müdahele yaptı. Pozisyonu bir daha izlemeni tavsiye ediyorum. Tereyağından kıl çeker gibi temiz bir şekilde topa dokundu.

Istedigin kadar inkar et, zamanlama hatasi yapiyor, pozisyonunu iyi alamiyor ve dengesizce topla adama girip darbenin agir parcasini adama verip penalti yapiyor. Kotu oynamasini umut etsem, Galatasaray'a gonul vermezdim. Kendin calip kendin oynuyorsun. Ben dedim ne demek? Burada ilk oynadigi maclarda Popescu ornegini vererek zaman verilmesi gerektigini yazan benim.

Ayrica idealim bir Popescu oldugu icin, Galatasaray'a Chedjou'yu yakistirmiyorum.

Bugün Porto karşısında muhteşemdi. Yabaş yavaş takıma uyum sağlamaya başlıyor. Semih'le harika bir ikili olacaklarına inanıyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt