#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera,Eboue,Elmander,Ujfalusi ve hatta Sneijder'e ilk 5-10 maçları sırasında akıl almaz şeyler yazılmıştı bu forumda.Şimdi sıra Chedjou'da sanırım ama problem değil sonunda ona da ''reyiz,kral,adam adam'' yazılır nasıl olsa :D

O pozisyonu ben de hatırlıyorum..Önce hamit kesti sandım baktım reyizmiş...

Chedjou 'nun topu oyuna soktuğunu görmedim...Ama müdahaleleri yerinde...Muhammeti kaçırdığı pozisyonda neredeyse gol yiyorduk... Alışma süreci falan diyoruz ama bakıyorum Bruno Alvese sanki 5 yıldır Fenerde oynuyor gibi.. Agresifliği başına çok bela açacak ama bence Chedjou büyük bir sıçrama yapmazsa Alves yılın savunmacısı olur..

Biz galatasarayız bize objektif olmak yaraşır.

alves bizim maçta göz göre göre atıldı ve önemli bir maçta takımını eksik bıraktı. Chedjou böyle atılsaydı ne söylerdiniz acaba?

fenerli oyunculara iyi deyince mi objektiflik oluyor yanee?

alves iyi oyuncu ama ağır olması ve çok agresif oynaması dezavantajları.. chedjou ile kıyaslamak için biraz beklemek lazım

Güven vermiyor aradığımız adam tarzında da hiç oynamıyor.

Umarım yeni olduğu için böyledir yoksa...

alves bizim maçta göz göre göre atıldı ve önemli bir maçta takımını eksik bıraktı. Chedjou böyle atılsaydı ne söylerdiniz acaba?

Agresifliği başına bela olacak yazmışım zaten sırf laf olsun alıntılamayın..Senin gördüğünü ben de görüyüorum ama adam atılana kadar Drogba'ya adım attırmadı ki bunu ligimizde başarabilecek bir rakip stoper yok..Geçen yıl gördük..

Bu adam hakkında ortak bir kanıda buluşamayacağız anlaşılan.Kimisi iyi diyor,kimisi kötü-vasat.İkilemde kalınan oyunculardan da pek hayır görülmemiştir.

ben öyle anlamıyorum. senin anladığını yazdım

fenerli bir oyuncuyu övüyosun sonrada objektiflik böyle olur diyosun. forum iyice çakma objektiflerle doldu

Objektiflik nedir dostum iyiye iyi kötüye kötü demek.. İzlediğim şu kısa performansıyla Bruno Alves gayet iyi bir stoper..Tek dezavantajı agresifliği..Tıpkı Ujfalusi gibi yanındaki oyuncuyu yönlendiriyor pozisyon almayı iyi biliyor.. İ

Bizim artık şu sidik yarışını aşmış olmamız lazım.. 2 senedir toplamadığımz kupa kalmadı kuşların oyuncusunu överken ezeli rakibimizin değil de tıpkı Anadolu takımının oyuncusunu övüyor gibi rahatım..

Kademe anlayışının iyi olmasından dolayı bazıları iyi, reislik özelliklerinin eksikliği ve oturaklı olmaması nedeni ile de bazıları kötü diyor.

Bu adamın tek sorunu oyuna karakterini koyamıyor.Kesinlike buraya gelirken hem GS'ı hem TSL'yi küçümsemiş tabi bu yüzden gelince nereye geldim ben diye afalladı.Hani fm'de bazen mutsuz oyuncular için aradığı ortamı bulamadı derler ya aynı o hesap.

Bu adam hakkında ortak bir kanıda buluşamayacağız anlaşılan.Kimisi iyi diyor,kimisi kötü-vasat.İkilemde kalınan oyunculardan da pek hayır görülmemiştir.

herkes Mourinho massallah adam daha birinci lig macini oynadi Muhammeti kacirdigi pozisyon haric hatasi yok (Ordada Muhammet hizli ve kurnazdi) herkes illaha yorum yapcam ,kötülücem diye yorum yapiyor..Dany olsaydi en az 2 gol fazla yemistik.Cok daha iyi olucak Chedjou

biraz sabır lazım bu adama hele bir 3-5 hafta oynasın kolay değil sonuçta kaç yıldır fransadasın uyum süreci geçiriyor şu anda

Yılın savunmacısı Alves olacak, tartışmasız. İhtiyacımız olan oyuncu oydu. Chedjou'da kaliteli ama.

Dany gibi 4.sinif bir stoperden sonra baya level atladik diye düsünüyorum. Dün savunmada önemli toplar kesti kritik anlarda, bunlar görmezden geliniyor herzamanki gibi.

Popescu'da ilk geldiği sezonda rezalet birinci devre geçirmişti. Semih'le beraber bu kaçıcı maçı ki zamanla iyi olacaktır. Fransa'da da öyle kolay yılın defans oyuncusu olamazsın.

Bu maç oynadığı futbol nasıl beğenilmez anlamıyorum tek hatası içeri kesilen bir topta Muhammet'e gol şansı verdi ama onun dışında çok kritik hamleler yaptı.

Kaliteli bir futbolcu olduğu gerçek, bizle maç sayısını arttırsın çok daha iyi olacak.

Teknik olarak mükemmel ama ettiği BASİT hatalar var. Bu BASİT hatalar önemli değil bence giderilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt