#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep aynisini tekrarliyoruz. Daha önce dedigim gibi, hem Semih hemde Chedjou daha cok fazla hata yapacak. Bu 4-3-1-2'den kaynaklaniyor. Her ne kadar ideal sistemimiz olsada.

Söyle düsünen, 4-3-1-2 sisteminde her iki bek mutlak hücum'a katilirsa ve stoper ikilisinin önünde sadece 1 süpürücü olunca zaman zaman Semih, zaman zaman Chedjou cok fazla zorluk yasayacaktir. Kaldi ki iki bekimiz hücum'a cikinca dönmekte fazla zorlaniyor. 1 süpürücü derken, Melo'yu kastediyorum. Melo'nun önünde 2 cok yumusak kalan oyuncu var, bu bir gercek, Selcuk ve Sneijder. Bu yüzden bi ara Hamit konusunda da belirtmistim; Hamit'in ofans'ta etkili olmasi icin kreatiflii sifira yakin. Bu yüzden kendisini gercekten sadece bir defans oyuncusu olarak kullanmaliyiz.

Eger Hamit'te hücum'a cikarsa, Eboue de cikarsa, Hakan da cikarsa her defans oyuncusu zorlanir. Ve en önemlisi, pozisyon alma konusunda epey bi zorlanir, hem Semih hem Chedjou.

Bunu görmekte fazla zor oldugunu düsünmüyorum. Bu sistem de oyuncularimiz arasinda baya bi fark var saha da. E tabi her oyuncu pozisyon almakta zorlanacak. Eger CL'de böyle bir takim'a karsi oynarsak (gercekten hücüumda kaliteli olan), cok rahat goller yeriz.

Chedjou icin yorum'a gelirsek; Bir kac sayfa önce kendisi icin uzun bi yorum yaptim, yine hepsini tekrarlamak istemiyorum. Ama bana göre kalitesini yaptigi hatalara ragmen belli ediyor. Cünkü hata sadece ondan kaynaklaniyor dedigim gibi. Teknigi bir stoper icin gercekten cok iyi. Ama baya bi form kaybetmis, bu da Lille maclarin son dönemlerinde basladi. Ondan sonra ne oldu ise, eski performansina hala yakalayamadi. Yine de takim halinde defans yapmasini biraz ögrenirsek ve Chedjou eski formunu yakalayinca, cok daha iyi olacaktir hersey.

Not; Biri yukarda 'Chedjou korkak, hemen Melo'yu ariyor' yazmis.

Yani bunu yazarken gercekten ne düsünüyor bu kisiler?

herkes Mourinho massallah adam daha birinci lig macini oynadi Muhammeti kacirdigi pozisyon haric hatasi yok (Ordada Muhammet hizli ve kurnazdi) herkes illaha yorum yapcam ,kötülücem diye yorum yapiyor..Dany olsaydi en az 2 gol fazla yemistik.Cok daha iyi olucak Chedjou

Konu futbol olunca ülkemizin şartları gereği herkesin Mourinho olması gayet doğal zaten.Yeni idrak ettiysen bu senin sorunun.

bu herif dün iyi degilmiydi. internetten izledim. ya da ben yanliş gördüm. popescuyu ilk 6 ay izleyenler amatör topçu yapardi burda onu.

Yılın savunmacısı Alves olacak, tartışmasız. İhtiyacımız olan oyuncu oydu. Chedjou'da kaliteli ama.

heee , süper kupa'da artislik yapim diye kirmzi karti yiyip takimini yanlIz birakan, ve sezon icinde cokca kart görecek olan, karakteri sorumlu Alves olacak yilin defansi....

İyi mi evet iyi ama muazzam mı abartıldığı kadar bir oyuncu mu bence değil şu an için demiyorum 3-5 maç izleyebildik adamı level atlamayacaksa bu adam standart ya da biraz üstü bir stoper çok + bir özelliği yok uyum sürecinden sonra daha oturaklı oynar illa ki ama çokta bir performans beklemiyorum, umarım yanılırım.

Muhammete vurdurduğu top akıllara zarardı röveşata degıl

Dönüşlerde çok cabuk calım yıyor

Boyle oynarsa teknıgı onu kurtarmaz

Bide şu dıkkatımı cektı kafa toplarında çok boşa çıkıyor

Bı pozısyonda semıhle bırbırıne bakacağım dıye nerdeyse gol yedırıyordu

KISACASI bu maç çok kötüydü

heee , süper kupa'da artislik yapim diye kirmzi karti yiyip takimini yanlIz birakan, ve sezon icinde cokca kart görecek olan, karakteri sorumlu Alves olacak yilin defansi....

Sivok olamayacağına göre. Chedjou'dan umutlu değilim. At gözlüklerini çıkarıp bakacak olursak Alves şimdiye kadar oynadığı bütün maçlarda farkını ortaya koydu.

Muhammete vurdurduğu top akıllara zarardı röveşata degıl

Dönüşlerde çok cabuk calım yıyor

Boyle oynarsa teknıgı onu kurtarmaz

Bide şu dıkkatımı cektı kafa toplarında çok boşa çıkıyor

Bı pozısyonda semıhle bırbırıne bakacağım dıye nerdeyse gol yedırıyordu

KISACASI bu maç çok kötüydü

Bugün böyle yarin öyle dersin Onur. Daha adamin ilk macinda kötü oynadi diye konu'ya laf sokmak icin Hakan'in adami yazdin. Bir kac gün sonra iyi oynadiginda Chedjou iyi vsvs gibi sözler kullandin. Cok kisi var böyle, biraz bekleyin derim kesin konusmadan.

Bugün böyle yarin öyle dersin Onur. Daha adamin ilk macinda kötü oynadi diye konu'ya laf sokmak icin Hakan'in adami yazdin. Bir kac gün sonra iyi oynadiginda Chedjou iyi vsvs gibi sözler kullandin. Cok kisi var böyle, biraz bekleyin derim kesin konusmadan.

Sen nıye bu üzerine alındın benım yaptığım yorumda hiç bir yanlış yok

Konuyu kişisellestırme Baslıgı var yorumumuzu yaptık oynadığı maçtan sonra

Ben chedjou ya kötü oyuncu desem sen ozaman uzerıne alınırsın

Dün rezıldı fahıs hataları vardı .

Lille Metropole taraftarlarindan

BSIrahSCEAEqzXf.jpg

1 e aldığım adamı 8 e satsam bende adını kumsala gökyüzüne uzaya duvarlara arabamın arkasına filan yazardım abartmıyorum..

6.3 e geldi duzeltelim .

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Oturaklı oynuyor.

Rica ediyorum bir düşünün tamam G.Zan mesela yarın bir maçta nasıl oynayacağı belli mi ? Hayır. Chedjou'nun durumu ise farklı belli ne oynayacağı. Bir standardı var. Evet süper üst düzey değil. Bunu da zamanla kazanabilir bu gelişim değil psikolojik birşey. CL seviyesinde biraz daha oynasa işi toparlar iyice. Bir de Slçuk çok formsuz bu aralar ultra pas hataları vs.. Zaman tanımak lazım.

1 e aldığım adamı 8 e satsam bende adını kumsala gökyüzüne uzaya duvarlara arabamın arkasına filan yazardım abartmıyorum..

bi kere bu konuda bilgi sahibi degilsin bu bir

ikincisi 8e satmadilar.

ched cok ozel bi oyuncu lille icin. taraftari cok cok deger verip seviyodu onu. ayrilmasi kendi icinde taraftari icinde cok zor oldu. sadece lille degil diger takim taraftarlarida cok severdi. twitter adresine bakarsan hala nasil ilgi gosterdiklerini gorursun

ayrica ardayi bedavadan elde ettin 12.5e sattin. yaz arabana hadi

Immm şey abiii . Evin tum yerlerinde yazdigini okudum namazdan sonra , dujdan cikinca , heladan cikinca , yemege oturmadan .. abi nerde okusam elimde kaldi .. zihniyet not found

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt