Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
İnanıyorum . Kanım ısındı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkes Mourinho massallah adam daha birinci lig macini oynadi Muhammeti kacirdigi pozisyon haric hatasi yok (Ordada Muhammet hizli ve kurnazdi) herkes illaha yorum yapcam ,kötülücem diye yorum yapiyor..Dany olsaydi en az 2 gol fazla yemistik.Cok daha iyi olucak Chedjou
Yılın savunmacısı Alves olacak, tartışmasız. İhtiyacımız olan oyuncu oydu. Chedjou'da kaliteli ama.
heee , süper kupa'da artislik yapim diye kirmzi karti yiyip takimini yanlIz birakan, ve sezon icinde cokca kart görecek olan, karakteri sorumlu Alves olacak yilin defansi....
Muhammete vurdurduğu top akıllara zarardı röveşata degıl
Dönüşlerde çok cabuk calım yıyor
Boyle oynarsa teknıgı onu kurtarmaz
Bide şu dıkkatımı cektı kafa toplarında çok boşa çıkıyor
Bı pozısyonda semıhle bırbırıne bakacağım dıye nerdeyse gol yedırıyordu
KISACASI bu maç çok kötüydü
Bugün böyle yarin öyle dersin Onur. Daha adamin ilk macinda kötü oynadi diye konu'ya laf sokmak icin Hakan'in adami yazdin. Bir kac gün sonra iyi oynadiginda Chedjou iyi vsvs gibi sözler kullandin. Cok kisi var böyle, biraz bekleyin derim kesin konusmadan.
1 e aldığım adamı 8 e satsam bende adını kumsala gökyüzüne uzaya duvarlara arabamın arkasına filan yazardım abartmıyorum..
1 e aldığım adamı 8 e satsam bende adını kumsala gökyüzüne uzaya duvarlara arabamın arkasına filan yazardım abartmıyorum..