#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rezil rezil ötesi berbat ve hain demek istemiyorum ama verilen paranın hakkını vermeyen stoperimsi birşey..yazık gerçekten,artık çöp topçularımızı hepimiz biliyoruz bu oyuncuları bu stoper benzeri arkadaş ile floryadan derhal çkartıp teşekkür edilip yola eldeki oyuncular ve alt yapı oyuncular ile devam edlmeli..biliyorum zor ve manyakça bir fikir ama yoksa bizim içine girdiğimiz daha çok imparatorun eseri olan bu çıkmazdan uzun müddet kurtulamayacağız..radikal kararlar almak gerekli lakin şimdi yazarken aklıma geldi de birde bu işin cl tarafı var..zor be renkdaşlarım umarım bu zor günleri aşacağız..son olarak bu selçuğa ne oluyor resmen yere çakılıyor baş aşağı..!

rezil rezil ötesi berbat ve hain demek istemiyorum ama verilen paranın hakkını vermeyen stoperimsi birşey..yazık gerçekten,artık çöp topçularımızı hepimiz biliyoruz bu oyuncuları bu stoper benzeri arkadaş ile floryadan derhal çkartıp teşekkür edilip yola eldeki oyuncular ve alt yapı oyuncular ile devam edlmeli..biliyorum zor ve manyakça bir fikir ama yoksa bizim içine girdiğimiz daha çok imparatorun eseri olan bu çıkmazdan uzun müddet kurtulamayacağız..radikal kararlar almak gerekli lakin şimdi yazarken aklıma geldi de birde bu işin cl tarafı var..zor be renkdaşlarım umarım bu zor günleri aşacağız..son olarak bu selçuğa ne oluyor resmen yere çakılıyor baş aşağı..!

birde bu büyük sorun yas ortalamasi ve kondisyon, fizik resmen yerlerde !

Ya biraz drogbayi dinlendirin en azindan her mac 90 dakika oynatmayin dedigimde millet benim icin futbol bilmiyor diye zirvaliyordu,bugün drogba`nin yürüdügünü kosmaya dermani olmadigini hep beraber gördük.Semih,eray ve bruma haric genc yok takimda,tabi muslera ve sneijder döndügünde yine yas ortalamamiz 30` u bulur.

Ya biraz drogbayi dinlendirin en azindan her mac 90 dakika oynatmayin dedigimde millet benim icin futbol bilmiyor diye zirvaliyordu,bugün drogba`nin yürüdügünü kosmaya dermani olmadigini hep beraber gördük.Semih,eray ve bruma haric genc yok takimda,tabi muslera ve sneijder döndügünde yine yas ortalamamiz 30` u bulur.

simdi birsey yazacam millet kirip gecirecek, aslinda drogba oyunu cok bozuyor drogba eski drogba degil bunu herkes görüyor ama kabul edemiyor.

agirligi okadar fazlaki takimin üstünde diger oyuncular okul cocugu gibi dolasiyor yaninda.

selcuk desen frikiklere gecemiyor, burak desen gol atamamaz oldu, kimsede özgüven kalmadi.

(zaten burak drogba ayni anda oynamaz, ya drogba ya burak)

yararli olabiliyormu oluyor ama her macta oyanyacak diye de bir kayde yok.

suan begenilmeyen burak ortada oynasa ve drogba dinlense cok daha fazla gol atar, ikiside.

yerine göre oynatacan drogbayi ama onuda o kabul etmez !

simdi birsey yazacam millet kirip gecirecek, aslinda drogba oyunu cok bozuyor drogba eski drogba degil bunu herkes görüyor ama kabul edemiyor.

agirligi okadar fazlaki takimin üstünde diger oyuncular okul cocugu gibi dolasiyor yaninda.

selcuk desen frikiklere gecemiyor, burak desen gol atamamaz oldu, kimsede özgüven kalmadi.

(zaten burak drogba ayni anda oynamaz, ya drogba ya burak)

yararli olabiliyormu oluyor ama her macta oyanyacak diye de bir kayde yok.

suan begenilmeyen burak ortada oyansa ve drogba dinlense cok daha fazla gol atar.

yerine göre oynatacan drogbayi ama onuda o kabul etmez !

Valla drogba ilk geldiginde ayni seyleri yazmistim millet cosmustu hemen,tabi artik alistim, bu forumda millet is isten gectikten sonra bazi seyleri anliyor.36 yasindaki adamin kaprisini cekecek bir camia degil galatasaray.Onun bugün ilk yarida yürüyerek dolanmasinin aynisini Umut bulut yapsa bugün asmislardi onu forumda:hang:aynisi kophenhagen maci icnde gecerli,tabi asIl büyük hatta 36lik adamdan her mac mucize bekliyenlerde.

stoppschild.jpg

Chedjou gibi bir adamın böyle bir hata yapması, gerçekten ilginç..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Hâlâ destekliyorum ama bir defans oyuncusu böyle basit hatalar yapmamalı yazık.

{tapatalk©}

Birinizde şu statta dik durun be kardeşim. Hep mi eliniz ayağınıza dolaşır, saçma sapan işler yaparsınız? Madem düşmüşsün, bırak topu ne hali varsa görsün. Çok üzdün çook.

Çok sinirliyim maçtan dolayı sana bir şey derdimde şimdi nese.Boşuna ceza almayayım.İlk önce dediğimi anla.Şöyle söyliyim iyice beynin algılasın.Afrikalı oyuncuların 100 80 ni futbol zekası özürlüdür.Örnek her mac salakca pen yaptıran dany ve chedjou.Amrabatın juve macında yaptırdıgı penide unutmadık.Ebouenın Bek pozizyonunda hatalı yedirdiği gollerin haddi hesabı yok.Madem ırkçılık yaptım bunların arasına niye drogbayı koymadım düşün bakalım.

Kendi çocuğun olan semihin yaptığı(yapamadığı) saçmalıklar hakkında da bi kaç yorum yap istersen. Sarı olmasına rağmen kökeninde afrikalılık vardır belki.

%80 demişsin ya inan aynısı diğer ırklar içinde geçerli. Bunu da önce idrak et sonra gel buraya ahkam kes.

Sanarsın kendi ülke futbolcular futbolda nirvanaya ulaşmış afrikalılara bok atıyor.

Bu oyuncular fransada, ingilterede çok rahat maçlar çıkarabiliyor bizim ülkeye gelince mala bağlıyorlar.

Bak sen şu Allah'ın işine sen yahu.

Tutmuyum şeyşu seni

Adamın ayağı kaydı düştü top eline çarptı günah keçisi ilan edilmiş..DÜn de gayet iyiydi..

Hala destekliyorum ama yanına Ömer Toprak gibi bir isim lazım

Semih maalesef gelişimini durdurdu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt