Faruk Ceviz
Yeni Üye
- 11 Kasım 2013
- 64
- 0
- 576
Sonko bile daha iyi bundan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
türk olmadığı için hala medet umanlar var adı chedju değil kamil olsa idam fermanını yazmışlardı
Recepin avatarinda neden lyon amblemi var simdi anladim
türk olmadığı için hala medet umanlar var adı chedju değil kamil olsa idam fermanını yazmışlardı
Habib'in yorumlarini ciddiye almayalim. Sneijder'i devre arasi satmak büyük basaridir diyen üyedir kendisi Recep. Yani cevap hakkini kullanmasan da olurdu.
bu vardi zaten 1 hafta Chedjou koydum. dun lyon'un yeni stadinin yeni resimlerini ekler iken tekrar lyon avatarimi koydum. Chedjou kotu bi oyuncu dememi bekliyosaniz cok beklersiniz. gidin defans fakiri dany'e bakin. Ligin en iiii stoperi Chedjou. bisey bilmediginiz icin cok elestiriyodunuz o donem, o yuzden koyduydum avatara : )))))
heee eklemeyi unuttum, birde ASSE DEPLASMANINDA galibiyet aldik(Rhone derbisi) bkz: Fener deplasmaninda kazanmak = Asse deplasmaninda kazanmak
real deplasmaninda defansin tek ayakta duran ismi dany mi
yoksa ic sahadaki macta isconun onunden kacan chedjou mu
1 mac mi ornek veriyoz? Juventus deplasmani deyim o zaman. Ayrica senle tartismayalim mumkunse surekli ayni laflar. Anlasamiyoz iste sana gore en iyisi dany olabilir karismiyorum senin gorusune. Fakat bana gore en iyi stoper Chedjou. Kendi gorusume gore berbat bi stoper dany, sana gorede chedjou. Fakat her dedigimizde savunacaksak bu adamlari isimiz var. Ama hakkini vermem gerekirse sol bekte bugune kadar izledigim en iyi oyuncumuz. Riera'yi zaten begenmiyodum.
G.Zan'da etkisiz cogu taraftara gore, fakat 2 Santiago Bernabeu macindada fark yememizi engellemisti.
bence gzan daha iyi chedjoudan zaten juve macindada daha iyi
Habib'in yorumlarini ciddiye almayalim. Sneijder'i devre arasi satmak büyük basaridir diyen üyedir kendisi Recep. Yani cevap hakkini kullanmasan da olurdu.
Acaba fatih terimin listesinde varmıydı bu adam 3. Veya 5. Sırada olduğu söyleniyor tulun kendi başına yaptığı transferdir bu bence Galatasarayımız için yetersiz bir oyuncu olduğu görüldü iyice inşallah daha kaliteli transfer yaparız o bölgeye
Sent from my iPhone using Tapatalk