#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
recep fransa ligi ozetlerini izlemeyi bitirince size agzinizin payini verir nede olsa elinde yabanci forumlarda yapilmis yorumlar vhar :distrust:

Recepin avatarinda neden lyon amblemi var simdi anladim

bu vardi zaten 1 hafta Chedjou koydum. dun lyon'un yeni stadinin yeni resimlerini ekler iken tekrar lyon avatarimi koydum. Chedjou kotu bi oyuncu dememi bekliyosaniz cok beklersiniz. gidin defans fakiri dany'e bakin. Ligin en iiii stoperi Chedjou. bisey bilmediginiz icin cok elestiriyodunuz o donem, o yuzden koyduydum avatara : )))))

heee eklemeyi unuttum, birde ASSE DEPLASMANINDA galibiyet aldik :D (Rhone derbisi) bkz: Fener deplasmaninda kazanmak = Asse deplasmaninda kazanmak

Habib'in yorumlarini ciddiye almayalim. Sneijder'i devre arasi satmak büyük basaridir diyen üyedir kendisi Recep. Yani cevap hakkini kullanmasan da olurdu.

bu vardi zaten 1 hafta Chedjou koydum. dun lyon'un yeni stadinin yeni resimlerini ekler iken tekrar lyon avatarimi koydum. Chedjou kotu bi oyuncu dememi bekliyosaniz cok beklersiniz. gidin defans fakiri dany'e bakin. Ligin en iiii stoperi Chedjou. bisey bilmediginiz icin cok elestiriyodunuz o donem, o yuzden koyduydum avatara : )))))

heee eklemeyi unuttum, birde ASSE DEPLASMANINDA galibiyet aldik :D (Rhone derbisi) bkz: Fener deplasmaninda kazanmak = Asse deplasmaninda kazanmak

real deplasmaninda defansin tek ayakta duran ismi dany mi

yoksa ic sahadaki macta isconun onunden kacan chedjou mu

real deplasmaninda defansin tek ayakta duran ismi dany mi

yoksa ic sahadaki macta isconun onunden kacan chedjou mu

1 mac mi ornek veriyoz? Juventus deplasmani deyim o zaman. Ayrica senle tartismayalim mumkunse surekli ayni laflar. Anlasamiyoz iste sana gore en iyisi dany olabilir karismiyorum senin gorusune. Fakat bana gore en iyi stoper Chedjou. Kendi gorusume gore berbat bi stoper dany, sana gorede chedjou. Fakat her dedigimizde savunacaksak bu adamlari isimiz var. Ama hakkini vermem gerekirse sol bekte bugune kadar izledigim en iyi oyuncumuz. Riera'yi zaten begenmiyodum.

G.Zan'da etkisiz cogu taraftara gore, fakat 2 Santiago Bernabeu macindada fark yememizi engellemisti.

1 mac mi ornek veriyoz? Juventus deplasmani deyim o zaman. Ayrica senle tartismayalim mumkunse surekli ayni laflar. Anlasamiyoz iste sana gore en iyisi dany olabilir karismiyorum senin gorusune. Fakat bana gore en iyi stoper Chedjou. Kendi gorusume gore berbat bi stoper dany, sana gorede chedjou. Fakat her dedigimizde savunacaksak bu adamlari isimiz var. Ama hakkini vermem gerekirse sol bekte bugune kadar izledigim en iyi oyuncumuz. Riera'yi zaten begenmiyodum.

G.Zan'da etkisiz cogu taraftara gore, fakat 2 Santiago Bernabeu macindada fark yememizi engellemisti.

bence gzan daha iyi chedjoudan zaten juve macindada daha iyi

Biri Dany diyor, digeri Chedjou. Biri digerinden daha iyiyse, kotunun iyisidir. Nerde Rigobert Song, nerde bu ikisi.

Acaba fatih terimin listesinde varmıydı bu adam 3. Veya 5. Sırada olduğu söyleniyor tulun kendi başına yaptığı transferdir bu bence Galatasarayımız için yetersiz bir oyuncu olduğu görüldü iyice inşallah daha kaliteli transfer yaparız o bölgeye

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yabancı sınırlaması varken ömer toprak yerine bunu almak büyük hataydı.Takımdaki açık ara en kötü defans.Hız yok çeviklik yok denge yok bir tek hava toplarında iyi o özelliklere sahip g.zan var zaten takımda.

Danynin oynadığı performansı Chedjou adı altında oynasa büyük baskan Dany yi iyiki aldın diyeceklerdi.Sırf Tulun ve Aysal kaynaklı transfer olduğu için sneijder gibi şişiriliyor.Dany Fb maçında penaltı yapsa bu adamlar Danynin kariyerini bitirmişlerdi.Chedjou olunca kendine veremiyormus,kafası sahada değilmiş.Aynı iyimser bakışları Danyyede bekliyoruz.

Real maçında yenen ilk golde İscodan kaçışı,Fb maçındaki penaltısı,Kayserinin genç sağ kanadı Ömer Bayrama penaltı ve asist yaptırması ve daha niceleri...Akıllarda kalan en iyi performansı juve maçı o maçta g.zan ile oynamıştı.Beğenmediğimiz G.zan bile o maçta maçın en iyi oyuncusuydu

Ne yazık ki Ocakta fatura Dany e kesilecek,bu adama en az 2 sene tahammül edecez.

Acaba fatih terimin listesinde varmıydı bu adam 3. Veya 5. Sırada olduğu söyleniyor tulun kendi başına yaptığı transferdir bu bence Galatasarayımız için yetersiz bir oyuncu olduğu görüldü iyice inşallah daha kaliteli transfer yaparız o bölgeye

Sent from my iPhone using Tapatalk

1. Kimmiş? Cris?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt