#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğrusun. İsim önemli değil. Gerçekten değil. Ama 2.sınıf ama 1.sınıf tek eksiğimiz o bölgede, reis. Reis işte.

en önemli eksiğimiz dediğin gibi lider yok!! orta sahada bu işi Melo iyi yapıyor Hücumda Snejder ve Drogba yapıyor savunmada Ujfadan sonra bir lider eksikliği hakikatten var abuk sabuk bireysel hatalar yapıyoruz Eboue ofsaytı bozuyor abuk sabuk işler Ujfa gittikten sonra arttı diken üstünde izliyoruz vallahi her maçı ben olsam Stoke City'nin stoperi Robert Huth veya Utd'den Vidic'i almaya çalışırım ikiside lider özelliği olan stoperler Huth hele kodumu oturtur :D

Aurélien Chedjou bizde öyle

Fransa'nïn en iyi Stoperiiiiiiyyyxvnmkjk *error* *error*

şu başlığın ilk sayfaları forumun durumu hakkında net bilgiler verecektir

Yemin ederim Giray Kacar bundan bin kez iyi olurdu. Hem kontenjan acisindan, hem yetenek acisindan

Chedjou takımda kalıp da Dny gönderilirse futbola ihanet olur...Dany bile bundan daha iyi ..Dany'nin tek kötü yanı her maç 1 tane saçma sapan hata yapması ve çoğunlukla golle sonuçlanması...Ama Chedjou dene eleman topa girmeye bile tenezzül etmiyor..Ne etliye bulaşır ne sütlüye.. Yani aklım almıyor yılın stoperi seçilen bir adam nasıl bu kadar vasıfsız olabilir..Bir Juve maçında oynadı koca ilk yarı yattı..Düşünüyorum ne sert-ne iyi müdahalleri var-ne hava topu var - ne hızlı -ne markaj var - ne pozisyon bilgisi var bir b.k yok adamda..

Klasik konsantrasyon sorunlu Afrikalı oyuncu tipi. Dany'de de aynı sorun var.

Tabii asıl hata Dany, Semih ve Chedjou gibi 3 tane benzer oyuncuyla kadroyu şişirip asıl ihtiyacımız olan uzun boylu, pozisyon bilgisi olan, topu oyuna sokabilen bir stoper almamış olmamız. Bu tip bir oyuncunun yanında bu üçlünün hiçbirisi sırıtmazdı. İlk fırsatta hem Dany hem Chedjou'yu satarak yerlerine bir yabancı stoper , bir de Semih'in yedeği olacak bir yerli almak lazım.

Gerçekten Dany'nin Chedjou'dan daha yararlı olduğunu düşünüyorum bende, en azından atletik, hızlı adam ama Chedjou'nun hiç bir göze çarpan özelliğini göremedim nesi iyi gerçekten bu adamın bide tonla para ödedik şaka gibiyiz. En iyisi hem Dany hem Chedjou'yu göndermek ama ancak birisini gönderebilceksek Chedjou'yu göndermeyi tercih ederdim ...

Bir de dikkat çekmeyecek gibi değil..Dany ile Chedjou'nun boyu aynıymış ama Chedjou bir hava topu dahi alamazken Dany kendinden uzun adamlardan hava topu kapıyor.. Hakikaten Chedjouda bir tane elle tutulur vasıf bile bulamıoyrum..

Geldiğinde sevinmiştim tam aradığımız adam diye düşünüyordum ama uymadı maalesef. Düzeleceğine daha da kötüye gidiyor yurtdışından talibi yoksa BJK'ye falan kakalasak iyi olur.

valla zararın neresinden dönülse kardır, satalım 2-3 civarı bir rakama gitsin. rezil herif bi halta yaradığı yok

Bir hata yapti diye dany iyi diyenler olmus ahahahaha

Yaw hehehehehehe

Bir de dikkat çekmeyecek gibi değil..Dany ile Chedjou'nun boyu aynıymış ama Chedjou bir hava topu dahi alamazken Dany kendinden uzun adamlardan hava topu kapıyor.. Hakikaten Chedjouda bir tane elle tutulur vasıf bile bulamıoyrum..

Bu yorum saka heralde? Gözlerime inanamiyorum.

Gesendet von meinem Xperia Z1

lille'e geri verelim simon kjaer'i alalım takas ederiz ikisini ne güzel olurdu!!!!!

Katilmiyorum Akif. Dany defansda Semih ile beraber en berbat kafa topu olan futbolcumuz.

Tapatalk

Tamamen hayalkirikligi ve cop bi transfer.1 ay once demistim aradigimiz adam degil piyasasi varken satilmali diye suan tamamen bitik..Dany,Riera ve Amrabattan once gitmesi gereken 1 numarali isim olmadi ,olmayacak.Hadi lider ozelligi yok dedik, defansif ozelligi de yok.Ortalama bi Turk stoper daha cok katki verir.

Cedju gitti Lille gol yememe rekoru kirdi,yerine aldiklari isim daha ucuza Simon Kjaer.Ama orda asil adam bence Marko Basa.Cedjuyu da Kjaeri de iyi gosteren o.

PROFIL SAHIBI MARKO BASA

s_17179_1082_2013_12_04_1.jpg

© Getty Images

Vatandaki isim:Марко Баша

Doğum tarihi:29.12.1982

Doğduğu il:Trstenik

Boyut:1,89

Uyruk: Karadag

Pozisyon:Defans - Stoper

Ayak:sağ ayak

Piyasa değeri:4.000.000 €

9.500.000 TL

Oyuncu danışmanı:Graf Sports International

Bize boyle dogu Avrupali sert,lider,defansi organize edebilecek bi adam lazimdi ,defansi cok fazla afrikalilardan kurmamaliyiz.

Katilmiyorum Akif. Dany defansda Semih ile beraber en berbat kafa topu olan futbolcumuz.

Tapatalk

Arkadaş son maçlarda yine dikkatimi çekti Dany hava toplarına iyi yükseliyor kendinden uzun topçulardan dahi hava topu alıyor(bizim takım için lüks sayılır) sırf buna odaklanarak izledim bazı maçları..BU konuda farklı bir fikri kabul edemem gözlerime herkesten çok inanırım..

Hava toplarında iyi olması sadece bizim takım için geçerli onu da belirteyim.. Diğer defanslara göre kıyaslamıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt