#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
türkiyede bundan sürüyle var üstelik yarı parasına ve kontenjan yemiyor gökhan zan çok daha iyi oyuncu

Önümüzdeki sezon yabancı sınırında değişiklik olursa veya mahkemeden olumlu sonuç alınırsa kadroda alternatif olarak tutulabilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uzun zamandır bu kadar bize uygun olmayan bi adam gelmemişti takıma.

bir pozisyonda adamla yan yana gidiyorlar adam kaleciyle karşı karşıya kalacaktı melo 20 metre geriden deparla geldi aldı adamdan topu chedjou izledi sözün bittiği yer

Rakip tac atisi kullanirken ofsayt taktigi uygulayan stoper.

Kulüplerimizin en büyük yanlışı, ülkeye ve lige isteksiz davranan adamları, başka yerde alabileceklerinin 3-4 katı paraları önüne koyarak ikna etme çabası içinde olmaları...Ödenmiş olan ciddi bonservis ücretini feda etsen bile burda alacağı parayı başka bir kulübün teklif etmesi zor görünüyor...Yine de belli bir piyasası olduğu bir gerçek; İmperaterim gibi bir işbilmez teknik direktör ''İsterim de isterim!'' diye diretse de az zararla sıyrılsak iyi olur, sezon sonu...FB ye Kezman için bile ciddi bir bonservis ödeyen çıkmıştı, böyle piyangolar bize vurmaz nedense?...

Mancini nin çok net istediği bir stoper varsa imkanlar zorlanıp alınmaya çalışılmalı...İyi bir stoperle takım bu yıl için level atlar, hem de seneye hazırlık olur. Çok istenen Ömer Toprak da dahil olmak üzere defansa liderlik yapacak yerli bir stoper yok işte piyasada. Gelen adam ihtiyaca cevap verir de Chedjou tribüne gider mi diye üzülecek değilim...

Galatasaray'ın Kamerunlu defans oyuncusu Aurelien Chedjou, ülkesinde yayın yapan Camer Sport'a futbol kariyeriyle ve Galatasaray'a transferiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fransa'nın Roune takımında oynarken kendisine sağ kanatta görev verildiğini ve o mevkiinin kendisi için hızlı olduğunu söyleyen Kamerunlu yıldız, taraftarlarca aşağılandığını ve bir ara futbolu bırakıp Kamerun'a dönmeyi düşündüğünü söyledi.

Chedjou, Kamerun'da top oynayan her futbolucunun avrupaya gitme hayali kurduğunu söylerken bu hedefe ulaşmak için yalnızca yeteneğin değil şansa da ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Fransa'nın Lille takımına transfer olmadan önce asıl mevkisinin defans değil orta saha olduğunu söyleyen Chedjou " Lille'de merkez defans oyuncusu sakatlandıktan sonra teknik direktörümüz beni o mevkide oynatmak istedi. Ben her ne kadar orada oynamak istemesem de antrenörünüz bunu istediği zaman o mevkide 6 sezonunuzu geçirebiliyorsunuz" diyerek esprili bir yanıt verdi.

Galatasaray'a geliş sürecini de anlatan Chedjou, "Lille benim ikinci ailem gibi, oradan ayrılmak zordu ama bana istediğim teklifi vermediler. Ben de gelen teklifler arasından Galatasaray'ı tercih ettim." İfadelerini kullandı.

Galatasaray'a 8 milyon euro bonservis bedeliyle gelmenin kendisinde baskı oluşturduğunu söyleyen Kamerunlu oyuncu, " Bir defans oyuncusu için bu kadar yüksek bir bedel ödenmesi üzerimdeki baskıyı ve sorumluluğu artırıyor. Kendimi Galatasaray'a karşı borçlu hissediyorum" dedi.

10 sene Fransa'da yaşadıktan sonra Türkiye'ye geldiğini anlatan Chedjou, "Burada farklı bir atmosfer ve kültür var. Alışmam zaman aldı ancak şuan için herşey yolunda gidiyor" diyerek Türkiye'ye alıştığını ifade etti.

ligtv

Ya takım savunması filan tamam bunlar önemli işlerde zaten bize gelecek ya da alacağımız savunmacıyı seçerken oyun yapımızı dikkate alıp değerlendirmek gerekirdi vakti zamanında Ched istikrarlı ve uyumlu bir takımda sırıtmazdı ya da parlamazdı yani idare ederdi kısaca bizim gibi sancılı bir oyun yapısına sahip takımın stoperinin daha agresif daha atik daha hızlı düşünen biri olması gerektiğini kanaatindeyim bunların hiç biri onda yok tek suçlu o diyemem ama aradığımız adam olmadığı aşikar birde üstüne saçma sapan bireysel hatalar ekleyip mum diktiği maçlar tadından yenmiyor.

Bu adam ne kadar kazaniyor bizde ?

Tapatalk

Ceylan Caliskan denen menajer bozuntusunun kazigi.. Gazetelerde en iyi stoper diye lanse edilmesinin sebebi bize transfer olmasini saglamakmis.

Neler donuyormus da haberimiz yokmus..

Normalde orta sahaymış o dönem defansta biri sakatlanınca oraya geçmiş ve 6 sezon defansı bırakmamış. Mancini onu geçmişe döndürüp Melo'ya partner mi yapsa ne yapsa.

Geçen sene Fransanın en iyi stoperiydi,bu mu:)

bu kadar vasıfsız düz bir savunmacı görmedim son zamanalrda........

seni gördükçe dany nin kıymetini anlıyorum yeminle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt