#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eh işte ancak çok daha iyisi gerekli bize , Burdisso oynar sanırım artık haftaya iyi bir izleriz.

En sinir olduğum özelliği savunmada sallamıyor gibi davranması. İstediği zaman topu alıp iyi de çıkıyor.

Umursamıyor fazla galiba oynarken ya da dikkati dağınık, takip edemiyor falan.

Chedjou'yu begenmeyip Dany'yi begenmek :asd: Kamerun Milli takiminda Dany Chedjou'nun yedegi 31. kez hatirlatmakta fayda var forumun futbol seviyesi düsünerekten.

Iyi kötü o tartışılırda kaldı ki bana göre kötü bir stoper ama Fransada nasıl yılın stoperi olmuş bunu anlıyamıyorum.

Kafasına aldığı darbeden sonra hayatının futbolunu oynadı. Fabrika ayarlarına felan döndü heralde.

Manuel Fernandes'în Stoper versiyonu karakter olarak'da aynısı umursamaz,nereye geldim ben der gibi ikiside,sahada baygın haldeler ve ayda yılda bir keyfi gelince oynuyor ikiside.Chedjou'nun bir fazlası var oda sahada resmen uyuyor.Bu iki oyuncu çok garip psikolojik olarak tedavi görmeleri lazım dertlerden perişan olmuş çökmüş hayattan soğumuş gibiler çok ciddiyim sıkıntı var bu arkadaşlarda..

Maçtaki en olumlu hareketi sarı kart görüp haftaya cezalı duruma düşmesi.

Chedjou'yu begenmeyip Dany'yi begenmek :asd: Kamerun Milli takiminda Dany Chedjou'nun yedegi 31. kez hatirlatmakta fayda var forumun futbol seviyesi düsünerekten.

Chedjou Dany'den iyi dersin anlarım ama bunu örnek göstererek bi futbolcunun diğerinden daha iyi olduğunu söylemeni anlayamam.

Bir kere Kamerun milli takımında oynuyor oynamıyor meselesini geçin.Bazı hocalar birini hızlı stoper,diğerini kafa topu hakimiyeti olan fizikli ortalama hızı olan stoperlerden seçebilir.Bazı hocalar 2 stoperimde hızlı olsun ister.Bazı hocalar rakip forvetlerin 1,90-2,05 arası olduğu hallerde 2 tane uzun boylu stoper oynatır bu tamamen hoca tercihidir.Kamerun Milli takım hocasının taktik anlayışına bakmak lazım.Bir oyuncunun Milli takımda oynaması için illa her özelliği barındıracak diye bir kaide yok.Hatırlayın Toraman kısa diye bir çok kez Milli takıma seçilemedi.Gökhan Zan yeteneklerinden önce boyuna posuna bakılarak Milli takıma alınan bir oyuncu.Danny yedek Chedjou Milli takımda as oyuncu demek bence komik kaçıyor...

son derece kötü başladı oyuna. sonradan toparladı neyseki

Şaşırttı beni bugün gerci bienvenue vardi karşısında

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt