#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zamanlar da söylüyorduk, fikrim degismedi.

Chedjou lider bir stoperin yaninda iyi is cikarir. Liderlik bekleyemezsin.

Kötü stoper degil, ama lider stoper hic degil. Keske imkan olsaydi da lider stoperin yaninda kullanabilseydik seneye.

8 yabanci siniri varken neredeyse imkansiz. Dolayisiyla Dünya kupasinda iyi performans sergilemesini umup, en azindan 6 Milyon´a satmak lazim.

Yabancı sınırı olmasa Alex-Chedjou ikilisini görmek isterdim.

Yanlış anlaşılmasında. Ziyahi oyuncu olarak dünyada neden hiç maestro yetişmiyor afrika bölgelerinde?

Bir jayjay okocha bide yaya toure biraz aklıma geliyor.

Chejou'da hic bir Stoper stili yok.Daha cok Ön Libero tarzi biri .

Maalesef Artik Afrikali Stoperler Out.Adamlar kendi ülkelerinde sokak maclarindan baslayip sonra proffesonellige adim attiklarinda hep sirf golü ve ofansif futbolu düsündükleri icin ne dogru dürüst bir Kaleci cikartiyorlar ne de Stoperler .

Belki sakatlıktan dolayı bekleneni veremiyordu, son maçlarda iyi oynadı.Yerine Alex, Lescott falan alınacaksa kalsın ama Dünya kupasından sonra yüksek teklif gelirse değerlendirilebilir.

Bn3b1vzIYAEMx0Y.jpg:large

cdm veya sag bek olur bu adamdan ama stoper olmaz hic güven vermiyor. 4-5 milyon veren olursa hemen sutlanmali.

Ayağı çok düzgün ama sertlikten yoksun. Hava toplarında iyi ama topu karşısındaki adamdan söküp alamıyor topu. Onun dışında çok kötü bir oyuncu değil. Ben 1 sene daha oynamasından yanayım.

Adam'i en azindan CDM olarak denelim belki o zaman faydali olur bize.

Melo yerine bir kaç Kupa maç veya hazirlik maçi denemek lazim, eger iyi oynarsa Melo'ya alternatif oyuncu olabilir.

Ben diyorum son zamanlarda. Seneye bu adamı orta sahada denemek gerek. Gücü,hava hakimiyeti çok artı özellikleri oyunda kuruyor. Maçına göre oynatalım deplasmanlarda falan böyle oyuncular işe yarar. Meloyla birlikte oynadıklarında sağlam orta saha olur ki Selçuk daha ofansif takılır

Kalacak zaten merak etmeyin.

Gitme ihtimalini görmüyorum. Alex iyi giderdi aslında. Lescottan iyi lescott bu sezon leş ötesi iğrenç mçlar çıkardı isim için sallamayın

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alex'i alıp Chedjo'yu yollamak defansa güc katar mı ? Cok sey Katar. Bu degisikligi yapacn o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt