Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
11 kişi oynamamız lazım :asd2:
Hahahahaha ya ben de diyorum niye 3-0 yeniliyoruz 12 kişi yazmışım :kiskiskis: O zaman Semih'i çıkarırız napalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
11 kişi oynamamız lazım :asd2:
Ön liberoda bence de fena oynamaz bu arada ama stoperde daha çok ihtiyacımız var bence. Orta sahaya koyma lüksümüz yok gibi.Hahahahaha ya ben de diyorum niye 3-0 yeniliyoruz 12 kişi yazmışım :kiskiskis: O zaman Semih'i çıkarırız napalım![]()
Ön liberoda bence de fena oynamaz bu arada ama stoperde daha çok ihtiyacımız var bence. Orta sahaya koyma lüksümüz yok gibi.
Bu arada Anderlecht'in kanatları nasıl bilmiyorum ama biraz hızlı ve tekniklerse Balta'nın içinden geçme ihtimalleri baya yüksek. Telles oynamalı, olmazsa Tarık mecburen.
teknikler talhacım,genç ve çok iyiler.Ön liberoda bence de fena oynamaz bu arada ama stoperde daha çok ihtiyacımız var bence. Orta sahaya koyma lüksümüz yok gibi.
Bu arada Anderlecht'in kanatları nasıl bilmiyorum ama biraz hızlı ve tekniklerse Balta'nın içinden geçme ihtimalleri baya yüksek. Telles oynamalı, olmazsa Tarık mecburen.
Agir stoper degil. Sehir efsanesi oldu buda. Stoper icin gayet atletik ve hizli bir oyuncu. Cok fazla Dany izlediniz heralde.Chedjou agir bir oyuncu orta sahada iyi oynayacagini sanmiyorum.Stoperde iyi iste bozmamak lazim
Agir stoper degil. Sehir efsanesi oldu buda. Stoper icin gayet atletik ve hizli bir oyuncu. Cok fazla Dany izlediniz heralde.
Telles'in bugün kadroya girememiş olması belki de bir uyarıdır, toparlanabilir. Ama sol bekte Balta oynayacağına Tarık oynasın sağda Veysel'e razıyım.Telles'in savunması 0. Hakan yine ağır falan ama yine savunma yapıyor. Bu Telles ileriye gidiyor geri dönmeyi unutuyorOnun mevkisi aslında sol kanat olacakmıştı o zaman başarılı olurdu
Bugün lig sonuncusu ile yaptıkları maçın özetini izledim. Stoperleri gerçekten kötü. Belçika sonuncusu ile oynamışlar çok da kendilerine iş düşmemelerine rağmen yenilen gollerde hata payları yüksek. Ceza sahasına çok kalabalık geliyorlar. Karambol toplarını seviyorlar. O yüzden markaj savunması değil de alan savunması yapmak daha iyi olur Anderlecht için. Kalecileri iyi. Birebir pozisyonlarda gayet iyi. Havadan gelen toplarda zaafı var. Onun dışında hücumu > savunması olan bir takım Anderlecht. Ama biz kendi sahamız ve seyircimiz önünde oynayacağız. Bizim onlardan değil onların bizden korkması lazım. 3'lü savunmayla başlamak daha iyi olacaktır şahsi kanaatimce. Chedjou çift yönlü box to box oynayabilir. Yani hem stopere gelip hem de ön libero oynayabilir. Melo da ön libero ile orta saha arasında oynasın çünkü hücumumuz berbat bir düzeyde. Melo'nun yaratıcı oyununa ihtiyacımız var. Oyunun şekline göre ikinci yarı veya daha sonrası ilerisi için Pandev'i çıkartıp Umut'u alıp Chedjou'yu da stopere çekebiliriz.
O zaman sağda Veysel solda Tarık.teknikler talhacım,genç ve çok iyiler.
Hakan ile Veysel'in hiçbir farkı yok. Hatta Hakan savunma bilgisi olarak daha iyi Veyselden. İki bindirme yapacağım diye geriye gelemiyor hantallıktan. Hakan da ağır tamam ama en azından savunmada kalıyor.Telles'in bugün kadroya girememiş olması belki de bir uyarıdır, toparlanabilir. Ama sol bekte Balta oynayacağına Tarık oynasın sağda Veysel'e razıyım.
Bence ligin ilk 2 maçında oynadığımız sistem fena sayılmaz ama 4231 oynasak daha verimli oluruz gibi Anderlecht'e karşı. Yani senin yazdığın kadro, Gökhan yedek; yerine Chedjou, sol bekte Tarık sağda Veysel.
Veysel yine daha diri Hakan'a kıyasla. Hakan rakibe daha kolay geçit veriyor, Veysel biraz daha savaşıyor.Hakan ile Veysel'in hiçbir farkı yok. Hatta Hakan savunma bilgisi olarak daha iyi Veyselden. İki bindirme yapacağım diye geriye gelemiyor hantallıktan. Hakan da ağır tamam ama en azından savunmada kalıyor.
Savaşıyor ama boşa yani bugün gördükVeysel yine daha diri Hakan'a kıyasla. Hakan rakibe daha kolay geçit veriyor, Veysel biraz daha savaşıyor.
Umut ne yaptı ki?Bu sene ki en formda sezona giren isim kuşkusuz kendisi oldu.
Ayak uyduran ise Semih, Muslera, ve az biraz da Umut Bulut.
Geri kalan fizik olarak bitik durumda.
Hakan ile Veysel'in hiçbir farkı yok. Hatta Hakan savunma bilgisi olarak daha iyi Veyselden. İki bindirme yapacağım diye geriye gelemiyor hantallıktan. Hakan da ağır tamam ama en azından savunmada kalıyor.
Ben hala bir risk alınıp Chedjou'nun ön libero olarak oynatılması düşüncesindeyim. Tutmazsa devre arası veya maç içerisinde değiştirir zaten hoca. Lille'de de ön libero oynuyordu ara sıra. Yani yabancı değil oraya![]()
Niye illa ön liberonun olmaması mı lazım Chedjou'nun ön libero oynaması için ?Stoper de alternatif eksikligi varken, ön libero da da tonlarca oyuncu varken, chedjouyu ön libero oynatma istegi de neyin nesi
Sent from my iPhone using Tapatalk