#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sene Torres'le bir pozisyonu vardi 2.yarida onu bir izlesene.

Iste futbolu yönetenler de böyle düz mantikli ve vizyonsuz oldugu icin ülke futbolu gram gelisemiyor. Bu mantiga göre Kompany de agir bir stoper. Gel gör ki adam zaman zaman hic bir forvet oyuncusuna gecit vermiyor. Ama bu tartismanin anlami yok. Stoperler agir da olabilir. Önemli olan pozisyon bilgisi. Bknz Arsenal in stoperi Mertesacker. Dünya nin en hizli liginde banko oynuyor begenmesekte.

Sadece bir stoper den sifir hata ile oynamasini beklemeyin yeter. Cünkü bunu bekleyen tek ülke Türkiye.

Bir maçlık diyoruz zaten. Hem ön liberoda Melo hariç kim var ?

Önlibero da zaten tek bir tane iyi oyuncu gerek. Stoper de ise en az 2 iyi adam lazim. Adam akilli 2 tabne stoperimiz var zaten onlardan birine de melonun yeterince iyi yaptigi görevi vermek sacmaliktan öteyr gitmez kanimca. Maceraya gerek yok, tandem senih chedjou önlerinde de melo. Net.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Önlibero da zaten tek bir tane iyi oyuncu gerek. Stoper de ise en az 2 iyi adam lazim. Adam akilli 2 tabne stoperimiz var zaten onlardan birine de melonun yeterince iyi yaptigi görevi vermek sacmaliktan öteyr gitmez kanimca. Maceraya gerek yok, tandem senih chedjou önlerinde de melo. Net.

Gökhan semih de iyiydi geçen sene. Onların önünde chedjou okey.

Veysel yine daha diri Hakan'a kıyasla. Hakan rakibe daha kolay geçit veriyor, Veysel biraz daha savaşıyor.

Katiliyorum.

Veysel rakibi daha cok rahatsiz ediyor, kovaliyor. Ama aldigi her topu rezil ediyor, önünde ki adama bile veremiyor. Kisaca oyun akisinin icine ediyor. Tarik'i sag bek, Hakan'i sol bek deneyebiliriz yani. Hem Tarik gercek mevkisinde oynamis olur böylece.

Iste futbolu yönetenler de böyle düz mantikli ve vizyonsuz oldugu icin ülke futbolu gram gelisemiyor. Bu mantiga göre Kompany de agir bir stoper. Gel gör ki adam zaman zaman hic bir forvet oyuncusuna gecit vermiyor. Ama bu tartismanin anlami yok. Stoperler agir da olabilir. Önemli olan pozisyon bilgisi. Bknz Arsenal in stoperi Mertesacker. Dünya nin en hizli liginde banko oynuyor begenmesekte.

Sadece bir stoper den sifir hata ile oynamasini beklemeyin yeter. Cünkü bunu bekleyen tek ülke Türkiye.

Sen hep ayni goruste olmadigin adamlara vizyonsuz,duz mantikli gibi sifatlari yakistirmak zorunda misin?

Chedjou agir bir stoper.Acik alanda yakalaninca bu net belli oluyor.Dedigin Mertesacker de boyle.Semih bu ikisinden hizli mesela ama onun da diger ozellikleri kotu.Stoperlerin cogu agir olur ve hatasiz stoper de yoktur.Stoperlerin 0 hatayla oynamasini beklemem soz konusu degil.Mesela Chedjou'nun Fener macinda Emenike'ye kaptirdigi top gol olsa hayatta elestirmezdim cunku mukemmel oynamisti.

Chedjou'nun oyun kurusu mukemmel,pozisyon bilgisi de iyi ama ben orta saha icin agir kalacagini ve hazir Semih ile iyi bir ikili olmusken bozmamamiz gerektigini dusunuyorum.

Son düzenleme:
Aylardir ayagina top degmeyen, hos degse de her an elde patlamaya müsait gökhanla bu denli önemli maca cikmak bi kez daha tekrarliyorum ölüme giden ilk adimdir, intiharin ta kendisidir hatta.

Ne yapalım şimdi aylardır maç yapmadı diye hiç maç yapmasın mı ? Ayrıca antrenmanlar ne güne duruyor ? Kaldı ki Prandelli beğenmiş Gökhanı. Bir bildiği var ki almış dimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt