#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence de ön libero falan oynasın. Stoperde kötü gerçekten. Asist yaptı sağolsun son anda işe yaradı ama maç geneli Semih de Chedjou da kötüydü.

Bu adam ön libero da oynayabilir. Tekniği olsun zekası olsun pasları olsun gerçekten defans için fazla.

Anderlecht maçında ;

-------------------Muslera--------------
Tarık----------Gökhan-----Hakan
------------Chedjou------Melo------------
-------------------Dzemaili------------------
Bruma----------Sneijder-------------Olcan(Telles)
-------------------Pandev-------------------

Bu kadroyla çıkarsak farklı kazanırız.
3 gün önce yazmıştım ve ne kadar doğru olduğunu gördük.

oncelikle attigi gol icin tebrik ederim.

simdi cok net birsey var. ben bu adamin eskiden beri faniydim. bunu belirterek yorumlar atmistim zamaninda. en basta ben ve harbiden futboldan anlayan hakan delikanli ve alper altundan ozur dilemesi gereken sahislar var. girip bakabilirsiniz eski mesajlara. yazdigim yorumlardan sonra cok kisi alay etmisti hatirlarsiniz. cart dediler curt dediler, reyizlik ozzelligi yok dediler (ne demekse)topcu degil denildi, 2 milyona satip aykut alinmali denildi. yanş cok sey denildi ama hepsi bostu. forumun bu zir cahilligi yenmesine sevindim. ilk geldigi gunde de formsuz oldugu donemdede ligin en iyi stoperi oldugunu iddia etmistim (egemen daha iyi diyen dahi cikti ama neyse) delikanli girip arada destek veriyodu sagolsun. neyseki chedjou bu sahislarin yuzune gercekleri tokat gibi carpti.

Son düzenleme:
en çok eleştirenlerden biriydim ama şu 2-3 maçta melo ve muslerayla takımın en iyilerinden kesinlikle.bugünün de kurtarıcısıydı...şapka çıkartılmalı :hat:

Chedjou hep boyle oynasin, biz laflarimizi tuzlaya tuzlaya yeriz. Bu sezon oynadigi tum maclardaki gibi yine cok iyiydi.

Geçen sene leş gibiydi bu sene çok iyi performans veriyor. İnşallah böyle devam eder.

oncelikle attigi gol icin tebrik ederim.

simdi cok net birsey var. ben bu adamin eskiden beri faniydim. bunu belirterek yorumlar atmistim zamaninda. en basta ben ve harbiden futboldan anlayan hakan delikanli ve alper altundan ozur dilemesi gereken sahislar var. girip bakabilirsiniz eski mesajlara. yazdigim yorumlardan sonra cok kisi alay etmisti hatirlarsiniz. cart dediler curt dediler, reyizlik ozzelligi yok dediler (ne demekse)topcu degil denildi, 2 milyona satip aykut alinmali denildi. yanş cok sey denildi ama hepsi bostu. forumun bu zir cahilligi yenmesine sevindim. ilk geldigi gunde de formsuz oldugu donemdede ligin en iyi stoperi oldugunu iddia etmistim (egemen daha iyi diyen dahi cikti ama neyse) delikanli girip arada destek veriyodu sagolsun. neyseki chedjou bu sahislarin yuzune gercekleri tokat gibi carpti.

Ben cesaret edip de yazamıyordum o dönem söylediklerinizi. Kavga gürültü ile uğraşamam diye. :)

Haklı çıkmanız sevindirici...

Şimdi bu geceden sonra konuşmak gibi olmasın bu adamın ayağı iyi ama denge problemi var ama efsane oynuyorsun reis rabbim seni korusun.

cok kisi diyo evet.

eski takiminda ortasahada da oynuyordu. hatta kendinin bi roportaji vardi, ayagim iyi oldugu icin hocam bazen ofans hattina kaydiriyordu beni diye.
Bu adam TR liginde forvet bile oynar. Stopere koy Gökhan ile Melo'yu Chedjou'dan daha iyi stoper oynar. Bugünkü maçta da iyi gol yedirdi , son dakikalarda da onun sayesinde yine yiyecektik. Stoper için ağır kalıyor net kere net.

Okan gok ftci beyler yüklenmeyelim. Son dakikada gelen gole de üzülmüştür eminim..

sen burdakı ironıyı anlıyamayacaksan zaten konuşma.ben en çok FT savunanlardanım.burda chedjouya FT mın kazıgı dıyenlere lafım.anladın mı şimdi?
Zamaninda chedjoyu Bülent tulun aldırdı denmedimi bende öle biliorum FT istemiyor deniliyordu hatta bilgi için söledim.

Açık alanda her stoper hata yapmaya mahkum. Takımımız çok kopuk oynadı.

çok iyi be:hat: savunmada bir-iki hatası vardı, ama çok net bir şekilde sezonun en iyisi şu ana kadar. Muslera ile birlikte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt