#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makine gibi adam, vücuduyla Hasan Ali'yi rahat ezer. Top zaten cikmis orda, üstüne Hasan Ali faul yapiyor. Burda Chedjou'ya kizmak sacmalik.

mac 1-1 olsaydi yine ayni yorumu yapar miydin peki?
bu kadar rahat davranmasi beni rahatsiz ediyor
sadece bu maclik da degil bu bazen olur olmaz yerde cok kritik bir hata yapip her seyin icine edebiliyor
ben güven veren bir stoper istiyorum böyle sov pesinde kosan oyuncu degil

Hakeme söverdik yine ched'in suçu yok orda. Herşeyi geçtim topu hadi görmedin bariz faul var. Eşek kadar el var orda formayı çeken

iyi güzel ama çok güven veren bir stoper değil

seneye ilk iş urfalı gibi yaşlı kurt almak

mac 1-1 olsaydi yine ayni yorumu yapar miydin peki?
bu kadar rahat davranmasi beni rahatsiz ediyor
sadece bu maclik da degil bu bazen olur olmaz yerde cok kritik bir hata yapip her seyin icine edebiliyor
ben güven veren bir stoper istiyorum böyle sov pesinde kosan oyuncu degil

Genel anlamda konusursak hakli olabilirsin, ama bu pozisiyon sonrasi yenilsek de fikrim degismezdi. Burda konusulmasi gereken kisiler Cüneyt Cakir ve yardimcilari, Chedjou degil.

Chedjue hatalı arkadaşlar. Önceki iyi oyunları bu durumu değiştirmez. O topu takip etmeliydi. Futbolda herşey var.

GT-I9300 Tapatalk

vasatın biraz üstüne çıkmış bir oyuncu,emenike vites attırınca yine nal topladı ,koyunun olmadığı yerde keçi misali ehh iişte ,hurda takımda elde tutulur bir kaç oyuncudan oluyor işte..

Müthiş top oynadı son pozisyonda hatası yok. Zaten çıkmış da top. Yani orda taca gidiyor maç 2-0 diye serbest bıraktı ee haliyle biraz rahattı o pozisyonda.

Sezon başından beri takımın açık ara en iyisi. Bu maçta da iyiydi ama son pozisyonda takibi bırakmamalıydı.

Sezon başından beri takımın açık ara en iyisi. Bu maçta da iyiydi ama son pozisyonda takibi bırakmamalıydı.

orda %100 faul var ve top cıkmış

muhtemelen ondan bıraktı yoksa bırakmazdı bence.zaten vücud hareketinden belliydi top cıktı taç diye bekliyodu

Transfer döneminde gönderilip lider karakteri yüksek bir stoper alınmasını istedim hep...Dünkü maçta ise kaç defa 'Maaşallah!' dediğimi sayamadım...90 dk nın tamamını baz aldığımızda sahanın açık ara en iyisi idi...İnşaalah hep böyle devam etsin aslan parçası!...

Birde yollayacaktik bunu Semih Kayayi fazla goremedim hep defansi Chedjou supurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt