#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafa toplarında etkili bir oyuncu. Bu maç kötü oynamadı. Maç sırasında arada konsantrasyon eksikliği yaşasa da elimizdeki en iyi stoper bana göre.

İyi bir oyun sergiledi,Afrika kupasından kötü dönmüştü ancak toparlanmaya başladı.İyi toplar kesti ve kafa toplarında etkiliydi,yinede basit hatalar yapmadı değil ancak faydalı ve başarılı bir maç çıkarttığı gerçeğini değiştirmez.

10958667_1376491246002007_454619062_n.jpg

aurelienchedjou21
Happy sunday my people,yesterday good victory,now rest @galatasaray

takımda ön libero özelliklerine uyan bir tek chedjou var. Chedjou hem iyi kesici hem tekniği fena değil hemde o bölgede baya oynamış.

Chedjou Melo'nun yerinde oynamalı.Umarım Hamza Hoca dener orada Chedjou'yu.Zaten adam topla çıkmaya meraklı.Orada daha rahat topla haşir neşir olur.

Hamza Hoca artık farklı bir şeyler denemeli gerekirse risk almalı. Ezbere kadrolarla nereye kadar ? Chedjou'yu, Melo'nun yerinde oynatmak risk değil zaten. Bruma'yı forvet oynatıyorsun, Sneijder'i sol kanat oynatıyorsun ama defansa gelince bir şey yok. Umarım Hamza Hoca dikkate alır.

melonun yerine oynayacak ve şampiyonlukta kilit rol alacak.

kendisi defans olmasına ramen ileride oynamayı seviyor ve pasları da bir defansa göre fazlasıyla isabetli.

ön liberoda ileriye bolca yardımda bulunup kava topları ve ikili mücadelede bize güç katacağına inanıyorum.

elbette bir melo değil zaten türkiyede melonun muadili yok. fakat şuan chedjou selçuktan da dzemailiden de daha istikrarlı bir libero olabilir. hadi hayırlısı.

Gerisine filan bakmiyor. Hiç bir defans özelligi yok bana göre. Orta saha özelligi daha fazla. Hem orada kafaca rahat oynar diye düşünüyorum. anderleth maçinda topu nasil sürüp adami geçip nasil asist yaptigini gördük.

semih sakatlıktan dönüyor tandemi semih-koray yap önlerine chedjou'yu oynat 4-4-1-1.orta sahaya sertlik getirecek adam lazım yekta vs.. ile olacak iş değil!!

Hamzaya Piskolojik baskı uygulayıp önlibero ya chedi yerleştirtmeliyiz hocanın mail hesabı filan varmıdır ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt