#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam elit stoper kategorisinde değerlendirilebilecek bir isim olacakken, yaptığı basit ve gereksiz hatalar yüzünden güven vermeyen bir isim olarak anılıyor.

kadroda en az güvenilcek kisi.
ara sira yaziyor golleri ama asil görevei savunmada cok yetersiz.

Bugün maça Chedjou damga vuracak. Olumlu veya Olumsuz onu bilemem ama hislerim bunu söylüyor.

Süper, Süper, Süper

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fena degildi de rakip Barça değildi. Fernandao Volkan Şen ve Belluschi flan yoktu

Son düzenleme:
Öğlen bugün damga vuracak dedim ve bence hatasız oynadı. Hakan ile fazla ağır kalırlar bence Semih'in en büyük avantajı hızı.

Öğlen bugün damga vuracak dedim ve bence hatasız oynadı. Hakan ile fazla ağır kalırlar bence Semih'in en büyük avantajı hızı.
Bence de çok iyiydi de chedjou bu hocam.Güvenemiyorsun adama.Bazen "helal olsun" dedirtecek performans çıkarırken,bazen de yaptığı hatalarla saç baş yolduruyor.

Bence de çok iyiydi de chedjou bu hocam.Güvenemiyorsun adama.Bazen "helal olsun" dedirtecek performans çıkarırken,bazen de yaptığı hatalarla saç baş yolduruyor.

ilk sene bence de rezildi ama geçen sene 2-3 maç dışında gayet iyiydi.

Chedjou'nun tek sıkıntısı araya adam kaçırması ve tek hamleli oluşu bu yüzden Semih bu kadar değerli oyuncu.

ilk sene bence de rezildi ama geçen sene 2-3 maç dışında gayet iyiydi.

Chedjou'nun tek sıkıntısı araya adam kaçırması ve tek hamleli oluşu bu yüzden Semih bu kadar değerli oyuncu.
Evet,geçen sene fena değildi ama bu adamda konsantrasyon sorunu var bence. Her an hata yapma potansiyeli görüyorum kendisinde.
Bir de dediğin gibi tek hamleli olması nedeniyle çok kolay çalım yiyor.

sezona hep müthiş başlar sonra 12-13. haftadan itibaren 4-5 hafta sallanır ve yine kendini toparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt