#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her sezon üste koymuş görüyorum chedjou'yu..bu maçta da iyi bir izlenim verdi,sezon boyunca güçlü kalmayı başarır umarım..

Chedjou kötü degil, bazen cok kolay calim yiyor, ama orta saha ve sag bek de okadar kolay geciliyor ki sanki karsindaki takim hep REal Madrid seviyesi

Kötü değil diyen yediğimiz ofsayt golünü izlesin.... Bu yaşa gelmiş adam bu kadar vurdum duymaz ise mümkünse başka takımda top oynasın sağ bek ön libero filan bahane... Semih hatta hakan balta bile bundan daha iyi stoper net!!!!

Takımdaki en iyi 3.stoper diyebiliriz.

hatrick'te yapsa kararım degismez, bizim seviyemizin stoperi degil..

koskoca bir sezon kesici bir stoper alamadık gitti.

Chedjou Hamza hoca nin istifasini engelliyor suan.

Bu adama birde utanmadan elestiri yagiyor. Futbol fln izlemeyin, gidin Yasin, Sabri, ve Bilal'leri izleyin. Bilal ligi taniyor yahu, Niasse de taniyor, gelsinler.

Efsane mac oynadi. Süper lig böyle performans görmemistir bugüne kadar. Tek basina rezil savunmayi toparliyor.

Çok iyi oynadı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 gol yememize rağmen 2 stoperde harika oynadı.Stopere gerek yok bence.Daha acil transfer isteyen yerler var.

Adamın dibi. GS ruhu içine işlemiş adamın. Yanına adam gibi bir stoper olsa. Sağ beke yeni birini alsak. Melo'da dönse bu adam uçar.Defansımız da oturur.

Çok iyiydi bugün helal olsun.

Müthiş tek kelimeyle. Adamı eleştirdiğime daha öncelerinde resmen utandım be. Helal olsun

Evet Bilal cdm olarak oynasin haklisin.
Mantikli dusunelim once.

Defansta rezil oyuncular varken Chedjou u orta saha da kullanmak tam anlamiyla aptalca bir hareket olur. Bugun orada kac tane golluk pozisyonu engelledi tek basina.

Senin defansin ellere senlik, en iyi stoperin Chedjou ken onu baska bir yerde kullanamazsin. Ha 2 tane iyi stoperin olur, dedigin gibi orta sahada kullan cunku topla becerisi cok iyi.

Bilal oynasin demek de efsane bir yorum olmus, Bilal in yerine oynayinca sanki sorun cozuluyor. Ne Bilal orada olmali, nede Chedjou farkli bir pozisyonda. Suanda senin baska adamin yok!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt