#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4'lü defans kurgusunun tek defans yapanı. Ayrıca önündeki 2 orta sahanın defansif yönü neredeyse hiç yok. Bireysel kaybettiği toplar dışındaki hatalar olur abi. Adam robot değil ki, tüm topları bu maçta kesse, gelecek hafta ne olacak. Yazık adama valla.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yine üşüşmüş ölü seviciler.

Maçı nişan olduğu için izleyemedim.

Mackolikten baktım skor 1-1 iken semih kaya nın girdiğini görünce maçı kaybettik dedim...

Sonra evde özeti izledim..

Özetlerden görülen chedjounun hatalarıydı.

Bariz bir şekilde konsantrasyon eksikliği vardı...

Olabilir her maç süper oynasa zaten GS da olmaz. Ki bu kadar kötü bir kadrosu olan GS da...

Siz semihlere devam edin biz varsın sizin tabirinizle çöp chedjoumuza razıyız..

benfica ve rize maçlarınının kaybedilmesinin en büyük faillerinden biri..
hamza abiyi (hamza hoca demem artık kendisine ) GSARAY teknik adamı olarak hiçç sevmem efendiliği batsın bir adamdır gözümde amma...!
benfica ve rize maçlarını kaybettiysek hamza abi kadar suçludur ched..
ve bugünden sonra asla güvenmem kendisine+ gitse üzülmem takımdan..
bugün herkes sabriye giydiriyor 4.golde bölgesini kaybetmiş geriye dönmemiş diye dünyanın her yerinden olan bir durum bu riske edilen maçlarda eksik yakalanırsın..
asıl fahiş hata 3.golde ched. in yaptığı hata..
3-2 öndeyiz 4 dakika var maçın bitimine 50-60 metreden top geliyor süzülerek ve arkasındaki adamı bırakıp topa yükselip ıska geçmesi affedilir bir hata değildir..
10 gol atsa bir sezonda + topu oyuna muhteşem soksa da en kontastre olması gereken anlarda yaptığı hatalarla asla ideal stoperimiz olmamalı..

son 2 macta 3 gol yediren stoperi oven gsliye baska bisey demek olmaz kardes
Olumlu hareketlerinide görme bir maçta sat zaten bu zihniyet yüzünden yerlerdeyiz.. anlamıyosun dimi orta saha yüzünden defansa fazla yüklenildiğinin en son konuşması gereken chedjou şu an için umut ve burak fiyaskosu üzerinden yorum yap bence

Olumlu hareketlerinide görme bir maçta sat zaten bu zihniyet yüzünden yerlerdeyiz.. anlamıyosun dimi orta saha yüzünden defansa fazla yüklenildiğinin en son konuşması gereken chedjou şu an için umut ve burak fiyaskosu üzerinden yorum yap bence
ne 1 maci kardesim her mac yaziyoruz

olumlu hareketi diyorsun 2 macta 3 gole direkt etkisi var

bunu da gectim ortasaha yuzunden sacmaligini konusayim

boyle bisey yok kardesim

adam ofsayti bozuyor ortasahanin ne sucu var

adam arkasindaki rakibi kaciriyor

benfica macinda iska gectigi top oluyor

ortasaha topculari napsin

masal anlatmayin millete

Semih'i gömerken bir şey yok...

Chedjou eleştirilince yok diziliş, takım savunması, orta saha bilmem ne...

Güzel iş valla. Adam bireysel hatanın dibine vuruyor (Pozisyon alma, konsantrasyon, karar verme vs) ondan sonra futboldan anlama muhabbeti.

Bir siz izliyorsunuz zaten maçları :d

Dikkat et biatçı,hamzacı diye foruma atar yapan tayfa yabancılara toz kondurmuyor :D

Hasan Şaş "Chedjou'yu iyi tanıyorum,yorgun olduğunda böyle hatalar yapar" dedi demin.
Doğru olabilir belki.
Bu arada, yok diziliş, yok oyuncu tercihleri diye kepaze oynayan adamı savunmaya kalkmayın,sonra biatçı & hamzaci gibi garip garip laflar ediyorsunuz.
Adam bireysel hatalarda zirve yapıyor (bkz: konsantrasyon,pozisyon alma,timing hatası),buna rağmen performansını takıma,taktiğe, oyunculara bağlamak gerçekten de gülünç.

Zaten genel anlamda orta sahanin hatalarini, kritik müdaheler ile telafi edebilmesi, önemli meziyetlerinden Chedjou´nun, sikinti o degil, cok iyi top kesme konusunda zaten.
Ama bu adam cok hata yapiyor, ve bu savunma kurgusundan, orta saha kurgusundan da bagimsiz birsey. Müthis bir savunma kurarsin, 90 dakika pozisyon vermezsin derken, birden yumurtlayabilecek potansiyali herzaman yüksek. Topu oyuna sokmasi, hava hakimiyeti, pozisyon almasi, ikili mücadelelerde etkili olmasi, daha önce de dedigim gibi top kesmesi cok iyi...

Genel anlamda zaten böyle afrikali stoperler, bu tip fiziksel güc gerektiren konularda iyidir, yani genel anlamda Chedjou´da iyi bir stoper. Ama yillardir yazdim, hataya megilli afrikali stoperler, genel anlamda tercih edilmez almanyada bu yüzden. Italya´da da edilmez. Her mactan önce hata yapabilme ihtimalini, bir kenara yazman lazim.

ne 1 maci kardesim her mac yaziyoruz

olumlu hareketi diyorsun 2 macta 3 gole direkt etkisi var

bunu da gectim ortasaha yuzunden sacmaligini konusayim

boyle bisey yok kardesim

adam ofsayti bozuyor ortasahanin ne sucu var

adam arkasindaki rakibi kaciriyor

benfica macinda iska gectigi top oluyor

ortasaha topculari napsin

masal anlatmayin millete
Görüştür bişey diyemem ama bana göre iyi oyuncu tabi ki tercih meselesi hataları var ama sağlam orta saha olsa etki eder kesinlikle yardımlaşma yok

2. 3. ve 4. golde hepsinde ofsaytı başına bozmuş oyuncu.Hakan yanından gidince saçmalamaya başladı.Ched-Hakan ikilisi iyidir.Tam birbirlerinin tamamlayıcıları.Birinde olmayan diğerinde var.

Bize sert oynayan stoper lazım. Chedjou duygusal ve rahat bir adam. Bu adamla iyi bir başarı çok zor. Yerimizde sayarız hep.
Bize tabiri caizse çirkef bir adam lazım. Bize hırslı ve deli bir adam lazım. Bu arkadaşla olmaz malesef.

Son 2 golde %100 hatası var

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Coloccini veya jagielka gibi kurt bir adam almamız lazım defansa.Defansı organize edebilecek lider birisi lazım

Duran toptan yediğimiz golde hatası var ama olabilir.
3-3 deki hatası ama vahim bence.
O topa bir şekilde kafasıyla müdahale etmiliydi. Çok kritik hata ve seviyede olmaması gerekiyor. Takım savunma ile de hiç bir alakası yok.

Geçen senede milli takım dönüşü rezalet oynamıştı. Chedjou'nun kötü günü çekilmiyor, kaybettiriyor

duran topta 3 metre ofsayt bozsun, 40 metreden uzun topa zamanlama hatası yapsın sonrada orta sağa suçlu :D bırakın artık asla iyi stoper değil, olamıyacakta...

Özellikle Hakan sakatlanınca iyice berbat oynamaya başladı. Garip bir adam, ne zaman iyi ne zaman kötü olacağını kestiremiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt