Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ortaya ici disi dolu olmayan istatistik atiyorsun. Dedigim gibi, oynadigi/oynamadigi takimlarin gol oranina bakalim bi. Bölye tek tarafli düz mantikli istatistik olmaz. Bunun tek maclik 90 maclik ile alakasi yok.
Önce bir ön liberoda denesinler de forum olarak rahatlayalım.Ben olsam 2'sini de satarım bu arada.
Hayir tesadüf fln iddia etmiyorum. Ama gol oranlarimizda rakibin heralde etkisi olacak. Neyse sen devam et. Burak icin ayni istatistiki bekliyorum senden.Hayir, ben 90 maci kapsayan bir istatistik paylasirken, sen buna tek maclik bir örnek ile cürütmeye calistin. Senin iddian su. Chedjou hep tesadüfen gol ortalamasi daha yüksek takimlara karsi oynadi... Kanitla ozaman. Adam zaten maclarin cogunda oynadi geldiginden beri. Hadi kanitla ozaman, buyur...
@Adem Çakar Maç başına alınan puanlara bakarsak Chedjou>Semih diyebilir miyiz renktaş? :trollfacce.gif:
![]()
Hayir tesadüf fln iddia etmiyorum. Ama gol oranlarimizda rakibin heralde etkisi olacak. Neyse sen devam et. Burak icin ayni istatistiki bekliyorum senden.
Burak icin ayni istatistiki yapsan ama Burak olumlu anlamda ortaya cikar? Yani burda mantiken hata oldugunu hala anlayamiyorsan, neyse devam etBurak Yilmaz bireysel anlamda iyi istatistiklere sahip bir oyuncu, ama kollektif anlamda istatistikleri kötü takimin oynadigi maclarda, özellik ile derbilerde. Biz bunlari paylasirken zamaninda, Burak burada kral muamelesi görüyordu.
Burak icin ayni istatistiki yapsan ama Burak olumlu anlamda ortaya cikar? Yani burda mantiken hata oldugunu hala anlayamiyorsan, neyse devam et![]()
Derbi'yi paylasma yahu, hic kivirmayalim. Genel istatistik yap iste. 4-5 maclik yapma
Hani sende bana diyordun ya Bayern örnegi sonra.
Neyse bundan sonra bu konu hakkinda cevap vermem, cok kez sacmaliyorsun ama fazla inatcisin.
E yani istatistiklerin bu konuda pek anlami olmadigini sende kabul etmisn oluyorsun yani. Demek senin Chedjou hakkinda calisman hic birseyi göstermez.
Konu kapanmistir.
Dalga mi geciyorsun arkadas?Benim Chedjou hakkinda yaptigim calisma, takimin oynadigi 54 macta, her zaman takimin bir golden fazla yedigini, ve kötü bir defansif performans ortaya koydugunu gösteriyor...
Yukarida yazdiklarimdan, nasil böyle bir kanata varabildin, anlamak güc. Bu istatsitikleri aynen yapsam, Burak Yilmaz´in Umut Bulut´dan daha iyi bir forvet oldugunu ortaya cikarir.
Burak'in da 3 senelik istatistikleri de Galatasaray'in forvet'e ihtiyaci olmadigini gösteriyor bu sekilde. Hadi düz mantiga devam kardes.