#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4x4 arabadan drag yapmasını beklemek gibi , bir stoperden orta sahada tempolu oynamasını istemek.

sabırlı olmak lazım

Denizli'yi tutmaya başladım. Hataları görebiliyor ve farklı varvasyonlar izleyebiliyor bu ''kabiliyete'' sahip en azından Hamza gibi değil. Elinden gelse bir dakika durdurmaz sabriyi takımda ilk yarı hal ve hareketlerinden çok net anlaşıldı.

net ve acık ön libero olmaz yani bu mac gösterdi bunu hepimiz dedik denenmesini istedik denendi ama cok yumusak oynur cok pozisyonunu kaybetti göbekte ve acıklarda oynamak stoperde oynamaya benzemez stoper de 30 metre kosarken liberoda 60 70 metre kosuyorsun ve resmen pili bitti stoperde kalmalı.

3'lu orta saha olursa daha rahad oynar bnc
chedjou
inan --------- sneijder

colak -------- podolski --------- oztekin​

Orta sahada bugün fark yaratti ama kisisel hatalar konusunda saatli bomba gibi. Bunu hep yapiyor, daha önce sadece bir macta bize 4 gol birden yedirmisti. Bu hatalari kapatmak icin arkadaslari cok insanüstü caba harciyor.

net ve acık ön libero olmaz yani bu mac gösterdi bunu hepimiz dedik denenmesini istedik denendi ama cok yumusak oynur cok pozisyonunu kaybetti göbekte ve acıklarda oynamak stoperde oynamaya benzemez stoper de 30 metre kosarken liberoda 60 70 metre kosuyorsun ve resmen pili bitti stoperde kalmalı.

yumsak oynadigi icin stoper hic oynyamaz !

Savunma yaptığın çok zor maçlarda önlibero oynar ama atak yaparken ortasaha genişleyince koşamıyor yetersiz kalıyor.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ön liberoda tutmazsa devre arası gönderilsin. chedjou stoperde'de bizi doğruyor. yerine daha sağlam bir stoper alınabilir.

2 gün önce herkes chedjou mükemmel ön libero olur şöyledir böyledir diyordu ben ise ısrarla chedjounun orada yapamayacağını belirtmiştim..Çünkü chedjou dediğin adam dinamik değil bir kere...Ağır yüksek tempo yapmaz.. Orta sahada ister istemez baskı altında oynuyorsun bu baskının altında topu kaptırmamak çok çok önemli..Dün 2 kez top kaybetti kontra yedik.. Yanşi geriden topu alıp gitmekle orta sahadan alıp gitmek bambaşka şeyler..
Ama avantajı nedir özellikle anadolu takımlarına karşı kilit paslar ve dribblinglerle oyunu açabilir .. Bence devre arasına kadar böyle idare etmek en mantıklısı..Chedjounun defansta ahım şahım olmadığı ortada zaten en azından orada hücumsal anlamda işler yapabşlir..

2 gün önce herkes chedjou mükemmel ön libero olur şöyledir böyledir diyordu ben ise ısrarla chedjounun orada yapamayacağını belirtmiştim..Çünkü chedjou dediğin adam dinamik değil bir kere...Ağır yüksek tempo yapmaz.. Orta sahada ister istemez baskı altında oynuyorsun bu baskının altında topu kaptırmamak çok çok önemli..Dün 2 kez top kaybetti kontra yedik.. Yanşi geriden topu alıp gitmekle orta sahadan alıp gitmek bambaşka şeyler..
Ama avantajı nedir özellikle anadolu takımlarına karşı kilit paslar ve dribblinglerle oyunu açabilir .. Bence devre arasına kadar böyle idare etmek en mantıklısı..Chedjounun defansta ahım şahım olmadığı ortada zaten en azından orada hücumsal anlamda işler yapabşlir..

iyide bu adam stoperde dahi yetersiz kalıyor.

chedjou'yu takımda tutacagıma gider 1 m euro'ya donk'u alırım.

Melodan iyiydi

Sent from my iPhone using Tapatalk

gayet iyi oynadi lan daha ne bekliyordunuz siz?
melo gibi oynamasini bekleyenler lütfen baska branslara yönelsinler
melo kalitesinde bir oyuncu bir daha bu ülkeye zor gelir önce onu anlayin bir zahmet
cedcu su anda defansif anlamda orta saha icin en uygun isimdir bizim icin
1 2 mac daha oynadiktan sonra iyice oturur oraya israr edilirse

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Cinliler katarlilat herkese para akitiyor versinler bi 10-15 milyon dolar hediye paketi yapalim daha bi bize karlari yok

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aytica uclu orta saha oynamasi durumunda daha yararli olur.
Selcuk-ched-emrec ideal aslinda

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Topla cok oynuyor adamı ezmeye calısıyor kaptırıp gol yedirebilir bir sonraki mac

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sükrü Erden gibi Twitter ergenleri heralde bu mactan sonra genel problemi anlamistir. Sürekli Chedjou orta saha oynamali, diyorlardi. Mantik su; adam stoper, bizde orta saha da eksik var defansif bölgede, hehehehehe Chedjou orda oynasin. Futbol bilgileri bu kadar iste.

Iki senedir takim savunmasi rezalet diye yazip duruyoruz surda. Bekler ve orta saha pasif, stoperler pasif, neyi defans edecen bu halde?

Chedjou ilerde oynar mi orta saha? Oynar, ama kendi adina birsey degistirmez.

Ama Denayer ve Carole dönünce ben daha iyi olacagina inaniyorum.

Yine malmancilik yapma malmanci

Chedjou biraz agir ama teknik ve fizik anlamda iyi oldugu için orta sahada oynatilmasini istedim. Defansif anlamda iyi ve özellikle paslari gayet iyi bir stoper için. Orta sahadaki boşlugu o doldurdu. Senin gibi düz kafali degiliz. Orta sahan iyi olmazsa isterse Sergio Ramos-Pepe savunma hattin olsa bile yine çok gol yersin.

Problemin çözümünü bilemezsen konusma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt