- 21 Ocak 2010
- 72.810
- 51.239
- 5.003
4x4 arabadan drag yapmasını beklemek gibi , bir stoperden orta sahada tempolu oynamasını istemek.
sabırlı olmak lazım
sabırlı olmak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
net ve acık ön libero olmaz yani bu mac gösterdi bunu hepimiz dedik denenmesini istedik denendi ama cok yumusak oynur cok pozisyonunu kaybetti göbekte ve acıklarda oynamak stoperde oynamaya benzemez stoper de 30 metre kosarken liberoda 60 70 metre kosuyorsun ve resmen pili bitti stoperde kalmalı.
2 gün önce herkes chedjou mükemmel ön libero olur şöyledir böyledir diyordu ben ise ısrarla chedjounun orada yapamayacağını belirtmiştim..Çünkü chedjou dediğin adam dinamik değil bir kere...Ağır yüksek tempo yapmaz.. Orta sahada ister istemez baskı altında oynuyorsun bu baskının altında topu kaptırmamak çok çok önemli..Dün 2 kez top kaybetti kontra yedik.. Yanşi geriden topu alıp gitmekle orta sahadan alıp gitmek bambaşka şeyler..
Ama avantajı nedir özellikle anadolu takımlarına karşı kilit paslar ve dribblinglerle oyunu açabilir .. Bence devre arasına kadar böyle idare etmek en mantıklısı..Chedjounun defansta ahım şahım olmadığı ortada zaten en azından orada hücumsal anlamda işler yapabşlir..
ön liberoda tutmazsa devre arası gönderilsin. chedjou stoperde'de bizi doğruyor. yerine daha sağlam bir stoper alınabilir.
Semih dururken chedjouyu göndermek saçma olur.
abi baska adam olmadığı için kimi oynatıcaksın ki aslında tam oyun kurabilecek stoper.yumsak oynadigi icin stoper hic oynyamaz !
Sükrü Erden gibi Twitter ergenleri heralde bu mactan sonra genel problemi anlamistir. Sürekli Chedjou orta saha oynamali, diyorlardi. Mantik su; adam stoper, bizde orta saha da eksik var defansif bölgede, hehehehehe Chedjou orda oynasin. Futbol bilgileri bu kadar iste.
Iki senedir takim savunmasi rezalet diye yazip duruyoruz surda. Bekler ve orta saha pasif, stoperler pasif, neyi defans edecen bu halde?
Chedjou ilerde oynar mi orta saha? Oynar, ama kendi adina birsey degistirmez.
Ama Denayer ve Carole dönünce ben daha iyi olacagina inaniyorum.