#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala sözleşme haberi yok, endişem gün geçtikçe artıyor. Böyle değerli bir stoperi kaybetmemeliyiz

Elinde daha iyisi yoksa malzemeye göre mecbursun oynatmaya. Normalde kötülerden başlarsın göndermeye ama bizim taraftar Semih'lere falan bayılıyor, Chedjou'ya sallıyor. İlginç zihniyet.

Chedjou'dan iyi stoperimiz olmadığı için tartışmak yersiz. Koray Semih Serdar'la şampiyonluğu FM'de kasarsınız belki.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih yakın tarihimizin en önemli şampiyonluklarında pay sahiplerinden biridir.

FM değil, gerçek hayatta yani.

son 3 şampiyonluğumuzda direk etkisi olan bir stoperdir SEİMİH evladımıs KIYMETLİMİS.:yeah:

Ben de elit bir stoper olarak görmesem de burada Koray'dan bile kötü muamele yapılması bence biraz haksızlık adama. Dengesiz olmasa iyi bir adam ama dengesiz olduğu için de rezil denecek kadar biri değil. Fbde kjaer dışında , bjkde zaten bundan iyisi yok. Atıyorum fbde olsa ben de dahil kaz görünürdü bize. Sözleşme bence de uzatılmamalı ama adama da Semih Koray muamelesi haksızlık

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 senedir maçı yok adam akıllı. Umut gibi şampiyon yaptım diye ağlar gidince.

Bu mantıkla İmparator Fatih Terim hocam ölene kadar hocamız olarak kalmalı.

Chedjou'dan iyi stoperimiz olmadığı için tartışmak yersiz. Koray Semih Serdar'la şampiyonluğu FM'de kasarsınız belki.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chedjou ile üc senede 1 sampiyonlugumuz var. Semih Kaya ile banko oynadigi 4 senede 3...

Chedjou ile üc senede 1 sampiyonlugumuz var. Semih Kaya ile banko oynadigi 4 senede 3...
Ujfalusi, Melo, Balta (sol bek) ve iyi bir Selçuk'la sırıtmadı ama bu saydıklarım bitince Semih'in leşliği kanıtlandı.

Son düzenleme:
2 senedir maçı yok adam akıllı. Umut gibi şampiyon yaptım diye ağlar gidince.

Bu mantıkla İmparator Fatih Terim hocam ölene kadar hocamız olarak kalmalı.

ya murhan cidden futbol fakirisin abicim, hocamı bari karıştırma berbat ötesi tezlerine..:mad:

semih fm de de enaz gerçekteki kadar iyi renkdaş. tandemi genç yetenekler yetiştirene kadar serdar ve semihe bırakıyorum her oyunda. müthiş işler çıkartıyorlar. sonra semihi maalesef satmak zorunda kalıyorum çok değerli teklifler alıyor hep

edit. semih gidince hırsım delleniyor bi bizden 2 onlardan diye sneijder ve muslerayıda yolluyorum.
chedjou ya gelince oyuna başladığımda ilk işim başkan dursun özbek size hoşgeldin diyor mesjını okumak oluyor ikinci işim chedjouyu satılık listesine koyup kadro dışına atmak oluyor.

Son düzenleme:
Ujfalusi, Melo, Balta (sol bek) ve iyi bir Selçuk'la sırıtmadı ama bu saydıklarım bitince Semih'in leşliği kanıtlandı.

Sampiyonluklarda stoperde Dany ile de oynadi, Ujifa ile de oynadi, Balta ile de oynadi. Sol bekde Riera da vardi, 11/12 versiyon balta da vardi, 12/13 versiyon bitik balta da vardi. Birakalim bu bos, etrafindaki oyuncular muhabetini. Semih genc yasta yillarca kanitladi basarili bir takimin, banko parcasi olabilecegini.

şaka bi yana semihin son 2 3 yıldır en iyi yaptığı şey en ufak darbede tepe üstü düşüp kafa kopter yapmak maalesef. hepimizin çok umudu vardı kendisinden hatta eleştiriyor diye gerçek hayatta @Murat Kara nın peşine bile düşmüşlüğüm vardı ama işte semih bitti gibi. derhal chedjou ile birlikte gönderilip yerine alt yapımızın değerli bir ürünü olan murat akça alınmalı

edit. şaka biyana falan dedim ama fm olayı gerçek

Son düzenleme:
şaka bi yana semihin son 2 3 yıldır en iyi yaptığı şey en ufak darbede tepe üstü düşüp kafa kopter yapmak maalesef. hepimizin çok umudu vardı kendisinden hatta eleştiriyor diye gerçek hayatta @Murat Kara nın peşine bile düşmüşlüğüm vardı ama işte semih bitti gibi. derhal chedjou ile birlikte gönderilip yerine alt yapımızın değerli bir ürünü olan murat akça alınmalı

edit. şaka biyana falan dedim ama fm olayı gerçek
Şunu bir yollasak 5. Ligte bile oynayamaz. Aynı aydın yılmaz gibi. Hepinizin yavaş yavaş bunun farkına varması sevindirici. 8 senedir yazıyorum bunları.

murat akça asdasdsdassds :asd22:

la olm hep uktedir futbolcu önermek bırak o zevki tadayım bikere. belki yıllar sonra alırız muratı bende bu mesajı alıntı yapar o kudretli galatasaraylıların sihirli sözcülerini kullanırım onların arasına katılabilirim. "BEN DEMİŞTİM"

Şunu bir yollasak 5. Ligte bile oynayamaz. Aynı aydın yılmaz gibi. Hepinizin yavaş yavaş bunun farkına varması sevindirici. 8 senedir yazıyorum bunları.

reis seni tanımadan önce maalsef yeriliciydim. futbola bakış açın beni etkiledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt