Halil Tolga KARAAKIN
Tecrübeli Üye
- 6 Aralık 2014
- 6.252
- 335
- 868
Lille takımı fener gibi 3 önlibero ile oynadıysa bir ihtimal iyi bir sezon geçirmiştir 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chedjou'dan iyi stoperimiz olmadığı için tartışmak yersiz. Koray Semih Serdar'la şampiyonluğu FM'de kasarsınız belki.
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 senedir maçı yok adam akıllı. Umut gibi şampiyon yaptım diye ağlar gidince.Semih yakın tarihimizin en önemli şampiyonluklarında pay sahiplerinden biridir.
FM değil, gerçek hayatta yani.
Chedjou'dan iyi stoperimiz olmadığı için tartışmak yersiz. Koray Semih Serdar'la şampiyonluğu FM'de kasarsınız belki.
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ujfalusi, Melo, Balta (sol bek) ve iyi bir Selçuk'la sırıtmadı ama bu saydıklarım bitince Semih'in leşliği kanıtlandı.Chedjou ile üc senede 1 sampiyonlugumuz var. Semih Kaya ile banko oynadigi 4 senede 3...
2 senedir maçı yok adam akıllı. Umut gibi şampiyon yaptım diye ağlar gidince.
Bu mantıkla İmparator Fatih Terim hocam ölene kadar hocamız olarak kalmalı.
Semih yakın tarihimizin en önemli şampiyonluklarında pay sahiplerinden biridir.
FM değil, gerçek hayatta yani.
Bu mantıkla İmparator Fatih Terim hocam ölene kadar hocamız olarak kalmalı.
Ujfalusi, Melo, Balta (sol bek) ve iyi bir Selçuk'la sırıtmadı ama bu saydıklarım bitince Semih'in leşliği kanıtlandı.
Şunu bir yollasak 5. Ligte bile oynayamaz. Aynı aydın yılmaz gibi. Hepinizin yavaş yavaş bunun farkına varması sevindirici. 8 senedir yazıyorum bunları.şaka bi yana semihin son 2 3 yıldır en iyi yaptığı şey en ufak darbede tepe üstü düşüp kafa kopter yapmak maalesef. hepimizin çok umudu vardı kendisinden hatta eleştiriyor diye gerçek hayatta @Murat Kara nın peşine bile düşmüşlüğüm vardı ama işte semih bitti gibi. derhal chedjou ile birlikte gönderilip yerine alt yapımızın değerli bir ürünü olan murat akça alınmalı
edit. şaka biyana falan dedim ama fm olayı gerçek
murat akça asdasdsdassds :asd22:
Şunu bir yollasak 5. Ligte bile oynayamaz. Aynı aydın yılmaz gibi. Hepinizin yavaş yavaş bunun farkına varması sevindirici. 8 senedir yazıyorum bunları.
Sirada seni Efsane Buyuk Baskan Unal Aysalcı yapmak var.reis seni tanımadan önce maalsef yeriliciydim. futbola bakış açın beni etkiledi.
reis seni tanımadan önce maalsef yeriliciydim. futbola bakış açın beni etkiledi.