21.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özlemişiz kardeşim ne diyelim.

Takdir edilmek, başarılı olmak güzel ama en önemlisi hayatta dostluklar ve muhabbet.

Bu forumun da ve bu yarışmanın da samimiyeti, muhabbetleri olmasa zaten kimse bu kadar vakit geçirmezdi.

Yöneticisinden, onursal üyelerine, ve bir çok değerli diğer forum sevdalılarına kadar günümüzü keyiflendiren herkese selam olsun.

İyi ki varsınız.

ben takdir etmedim kardeş şampiyonluğunu, vicdan azabı çekiyorum:(

kendımce oluşturduğum forum kriterlerine göre o parça bu yarışmada 1. olmalıydı.

sallamayın şarkıma bi şekilde oylarla puanlarla oynandığına inanıyorum.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=h5D-_oMVt7c[/media]

kendımce oluşturduğum forum kriterlerine göre o parça bu yarışmada 1. olmalıydı.

sallamayın şarkıma bi şekilde oylarla puanlarla oynandığına inanıyorum.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=h5D-_oMVt7c[/media]

Ben 3 de olsa puan vermişim kardeşim. Vermeyenler utansın.

Osman'da benim önce ki yarışma gibi alt sıralara düştü, bir daha ki yarışma birinci belli.

Lobimizin gücünü pekiştireceğiz. :)

Bu hafta içi bir yarışma olması muhtemel midir? Bu hafta pek giremeyebilirim de.

2 şarkım hazırda bekliyorum. Hala önce hangisini yarışmaya sokacağıma karar vermiş değilim.

sevgili @Alpay Asma

yapmış olduğumuz toplantılar ve görüşmeler sonucu kutsal lobiye ihanet ve yakışıksız davranışlarda bulunduğunuz saptanmıştır.

oy birliği ile (2) lobiden ve asistanlıktan atılmanıza ayrıca yerinize @Serkan Şakrak ın getirilmesine karar verilmiştir.

gerekli bilgi ve belgeleri tarafınıza en geç yarın ikindi vaktine kadar asistanımız serkan bey tarafından ulaştırılacaktır.

saygılarımızla arzı endam ederiz.

@Alpay Asma lobiye hiyanet ,gaflet, delalet ve ne kadar kötü yakıştırma varsa hepsi içinde olduğunu üzülerek tespit etmiş bulunmaktayız ocak dışısın zaten artık bizi beğenmessin çok üzüleceğini de sanmıyorum:mad:

@Alpay Asma lobiye hiyanet ,gaflet, delalet ve ne kadar kötü yakıştırma varsa hepsi içinde olduğunu üzülerek tespit etmiş bulunmaktayız ocak dışısın zaten artık bizi beğenmessin çok üzüleceğini de sanmıyorum:mad:

şampiyonluk alpayı bozdu renklidaş. gözü artık bizi görmez. ama yine son sıralara demir atınca yazar watsaptan. lutfen telefonunuzu açın bisey konuscam dıye. ama yok alpay benim için artık Alpay Asma

Hayırdır beyler? Bakıyorum dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına gelmişsiniz. :P

Lobi toplantısı yapılıyor, bizim haberimiz yok. Eyvallah..

Tamam bağımsız yarışmalar falan renk katıyor da...

Benim asıl yerim burası.

Bu hafta sonu yarışma talep etmekteyim.

Vay arkadaş 2 dakika dışarı çıktık, çarşı karışmış, ocak dışılar, kalem kırmalar. HAni lobımızın büyüklüğü ne şampiyonluk ne derece buyukluguydu.En adı Konâmayanından. :(

Lobi toplantısı yapılıyor, bizim haberimiz yok. Eyvallah..

reis alınmayın hemen 33.dereceden toplandık. alpay beyden boş kalan33. derece koltuğuna birisini alabiliriz her an. asistan beyle isimleri tek tek masaya yatırıyoruz. belki sizlerde olabilirsiniz.

takipte kalın

@Alpay Asma savunmanızı yazılı olarak serkan beye iletiniz..

ama yinede yerinizde olsm umutlnmam ya nyse .s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt