#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Bu kadar kolay harcanmamalı Misimovic. Hemen pes etmek yok Misi reis, gidişin sönük fakat dönüşün muhteşem olucak. Tekrar kadroya alındığında hırs yapıcağını düşünüyorum.

Ligin bitimine sanırım 1 ay var. 1 ay boyunca tekrar AS kadroya girip kendini gösterecek zamanı kalmadı. Maalesef devre arasında Adnan'slara kurban gidecek bu adam.

Ligin bitimine sanırım 1 ay var. 1 ay boyunca tekrar AS kadroya girip kendini gösterecek zamanı kalmadı. Maalesef devre arasında Adnan'slara kurban gidecek bu adam.

Aralarında geçen kavgadan dolayı sadece bu haftaki Kayseri maçı için kadro dışı diye okudum biyerde. Bir hafta sonra ilk 11 başlarsa sürpriz olmaz yani bence. Ama yok operasyon kurbanı falansa da geçmiş olsun devre arası kesin yolcu olur.

Ya bir de ben kendi adıma korktuğumdan hatta çoğu insan korktuğundan bu Misi olayını bu kadar abarttı. İnsanlar korkuyor yani Misi gider, Elano gider, Kewell, Insua vs. vs. gider ve takımda Servetler, Sarplar, Ayhanlar vs. vs. kalırsa diye. Yoksa Servet, Misi, Ayhan diye bir haber çıksaydı forum bayram yerine dönerdi.

Bu haftadan sonra iyi sonuçlar alırız. Zaten Adnan Polat'ın sırf taraftarı susturmak için, laf olsun torba dolsun diye son dakikada yaptığı bir transferdi. Son haftalarda Elano ve Misimoviç'in aynı anda oynatılması yüzünden birçok puan kaybettik.

Sırf milyonlar verilen boşa gitmiş olmasın diye bazı futbolcular oynatılıyor ne olursa olsun.

Uefa'dan elenmemizin tek nedeni de Misimovic'ti zaten. Misimovic gitti, dertler bitti. Üst üste iyi sonuçlar alırmışız... 2 senedir takımda gram ilerleme yok, yerli futbolcular yerinde sayıyor ve biz hala suçu bambaşka yerlerde arıyoruz. Servet, Sarp, Hakan, Gökhan, Serdar ve Aykut gibi yerlilerin kadro dışı bırakılması gerekirken, 3 aylık kredisi bile olmayan Misimovic bırakılıyor. Ortada büyük bir adaletsizlik var. Bu zihniyetle değil Misimovic, Fabregas gelse sonuç gene hüsran olur.

Sorun arıyorsanız, lucescu'nun gönderilişinde aramalısınız. Oturmuş bir takımımız vardı ve gerçekten beş para etmez oyuncular bile takım oyunu olduğundan dolayı göze batmıyordu. Ne zaman lucescu gittiiii, adamın bedduası mıdır bilmiyorum ama bu takım bitti. Feldkamp da makine yaratacaktı ki oyuncular engel oldu. Skibbeye gelince suç onda değildi, yardımcıları sanki ligi hiç tanımıyordu.. Rijkaard'a söylenecek laf bile yok. Bana göre bu istikrarsızlığın başı 'mehmet cansun başkan fatih terim t.d.' sloganıydı...

Galatasaray'ı küçülten UEFA kupası oldu. Başta fazla abartıldı, beklentiler arttı. Beklentiler arttıkça hatalar, basiretsizlikler, panikler bu abartıya eşlik etti. Daha sonra da çöküş başladı, şimdi bu çöküşün en derin noktasındayız maalesef.

Uefa Galatasaray'ı küçülten değil, büyüten bir numaralı olaydır. Uefa Kupası'nın üstüne Süper Kupa ve 2001'de CL'de çeyrek final(Real Madrid) iyice pekiştirdi gücümüzü, büyüklüğümüzü. Ama o sezon sonu Hagi futbolu bıraktı, Jardel-Popescu-Taffarel gitti. Dolayısıyla yeni bir yapılanmaya gittik. Maddi açıdan düzelene kadar kiralık ve maliyeti düşük oyuncularla oynayacaktık. Nitekim Lucescu o kadroyu bile şampiyon yaptı. Dönüm noktası ise "gönüllerin T.d. si" Fatih Terim'in Lucescu'ya tercih edilmesi oldu. Yazık ettiler Galatasaray'a.

2 hafta sonra gelşr tekrar A takıma çok kasmayın bu duruma tüm futbolculara bir gözdağıdır Misi nin kadro dışı bırakılması.Takımın en pahalı oyuncusunu kadro dışı bırakabiliyorsa bize neler yapabilir moduna girmeleri için yapılmış bir şey.

Daha 2 Hafta önce maileme şöyle bişey göndermişti gs.org :asd:

gsstore_canta_yagmurluk.jpg

Sen kadro dışı Servet ilk 11 :sad007:

Aslında bence çok önemli dönüm noktalarından birisi ,hatta en önemlisi 2006 da gelen o müthiş Şampiyonluktan sonra Adnan Sezgin geldi,Bülent Tulun ve Bülent Ünder gitti.Sonra Gerets Adnan Sezgin ile haklı olarak anlaşamadı ve sonra Gerets gitti.Tam toparlanacaktık yine koptuk.2008 de Şampiyon olduk ama yetmedi.

Skibbe 1 puan iyi sonuç, rakip güçlü dediyse, benzerlerini Rijkaard da dedi, 1 puan iyi sonuç, kalitemiz yetersiz vs. vs. diye. Bence hep temel yanılgımız 2008 oluyor. O sene şampiyon olduk ve herkes o kadronun gerçekten kaliteli olduğunu düşünüyordu. Fakat kaliteli değildi. Skibbe de olsun hatta Rijkaard da olsun bu takıma maksimunu oynatıyorlardı. ( Artı Ayhan, Barış, Servet ve Hakan'ın çok iyi olmamalarına karşın 2008'e göre çok daha geride olmaları Rijkaard zamanında ) Hagi gelsin, Mourinho gelsin, Wenger gelsin, bu takımın, Servet'li ve Sabri'li bir defans hattının, Ayhanlı, Barışlı, Mustafalı bir orta saha hattının yapacağı bu fazlasını yapamazlar. Ahh işte sorun gerçekten bu 2008 şampiyonluğu.

Doğru tespit. Kalli o futbolculardan kendi disiplin yeteneklerinden ötürü faydalanmasını bildi. Takım şampiyon oldu ve bir kaç oyuncu dışında o kadroyu korumuştu Galatasaray. Üzerine Kewell, Baros gibi adamlar geldi ama takım 5.bitirdi sezonu. Çünkü Skibbe ve Rijkaard gibi adamlar yumuşak karakterli ve disiplinden daha çok güzel futbol üzerine yoğunlaşmaya çalışan teknik direktörlerdi. Takımdakilerin bu sefer topla neler yapabileceği ortaya çıktı ve sonuç şimdi ortada... Şampiyon olduğumuz o sezon Servet, Barış falan maksimum katkıyla oynuyordu hatırlayın...

Arkadaşım susayım diyorum kopartıyorsun. Skibbe 9 defansif oyuncu sadece 1 forvetle, defansif bir oyunla Staeu'ya elenmemize neden oldu! Adam neredeyse takım otobüsünü kalemizin önüne park edecekti! Ligdeki maçlarda da bunu yaptı. Rakipleri tanımıyordu daha doğrusu Galatasaray'ın bu ligin lokomotif takımı, en büyük takımı olduğunu bilmiyordu. Yenildik, berabere kaldık problem değil ama çıkıp "1 puan çok iyi sonuç", "Rakip çok güçlü" diyorsa bir problem vardır. Aslanı kediye boğduruyordu bazı maçlarda.

Kopmaya meyilin var ben ne yapabilirim ki? Kendince birşeyler konuşmuşsun da hiçbir şey anlamadım. 9 defansif tek forvet falan. Hayrolsun inşallah.

3 yildir basimiza ne geldiyse hep bu adamin yüzünden geldi. :o

tek kelime ile rezalet 5 kuruş etmeyen yerliler dururken hagi misiyi kadro dışı bıraktı belli idi trabzon maçında kafaya koymuştu hagi böyle bir adam işte yıldızları çekemez hakan yakını da bitirdi adam bizden gitti kaç yıl oynadı hagi egosunu yenemiyor bir türlü..

Uefa'dan elenmemizin tek nedeni de Misimovic'ti zaten. Misimovic gitti, dertler bitti. Üst üste iyi sonuçlar alırmışız... 2 senedir takımda gram ilerleme yok, yerli futbolcular yerinde sayıyor ve biz hala suçu bambaşka yerlerde arıyoruz. Servet, Sarp, Hakan, Gökhan, Serdar ve Aykut gibi yerlilerin kadro dışı bırakılması gerekirken, 3 aylık kredisi bile olmayan Misimovic bırakılıyor. Ortada büyük bir adaletsizlik var. Bu zihniyetle değil Misimovic, Fabregas gelse sonuç gene hüsran olur.

Hagi Hagi diye millet düştü peşine bir gazla bu ilk kıyımı değil! Hakan Yakın'ı kazanamamamızın nedeni Hagi'dir. Petre'ye verdiği şansın 10'da birini vermedi Hakan'a.

skibbe'nin gidişi bugün daha net anlaşılmıştır birileri tarafından, o zaman adam stajer td. muamelesi görüyordu, bunun baş mimarlarından birisi de h.ünsal'dı kim neye hizmet ediyor görmek lazım bunları, bu adamlar galatasaraylı mı? hiç sanmıyorum!

skibbe'yi kendilerini kurtarmak için arenadaki aslanların önüne yem olarak atan da bu yönetimdir, bugüne kadar isimler değişti ama yöntem hiç değişmedi, hep suçlu skibbe, lincoln, rijkaard, misimovic oldu, adnan polat hep haklıydı!!!

İstifa etmelisin yonetim... Su buyuklukte bir adami bile bu durumlara getiren sensin., baskasi degil. Kariyerine uzuldum Misi'nin :(. Kendi liginde ne guzelde oynuyordu... Bu yonetim varken kendine yazik ettii. Son dakika transferi zaten...

Geri
Üst Alt