#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

antalya maçında hagiyi anlayamıyorum. dediğimde teknik direktör kasaplığıyla suçlanmıştım. hagi ise suçsuz futbolcu kasabı çıktı

1.5 seneden beri 3 gol atmış Elanoyu neden kadro dışı bırakmıyolar.Birde en çok para alan adam.Madem yabancıları kesceksin Elanoyu kes

Misi gider..yapacak bişe yok bu saatten sonra.Ayhan barış mustafa aşkına da devam etsin yönetim.negüzel.

1.5 seneden beri 3 gol atmış Elanoyu neden kadro dışı bırakmıyolar.Birde en çok para alan adam.Madem yabancıları kesceksin Elanoyu kes

Bugün bırakılmassa yarın bırakılır.Eninde sonunda oynamayan adam yollanır.

Misimoviç'te bir şeye yaramadı.Sanki takıma katkısı varken kadro dışı bırakıldı ne bu şiddet bu celal ?

alevi sorunları yüzünden gitmiş.çocuğu hastaymış.iki gün izin almış. geri dönecektir.

Çocuğu bronşit diye duydum bide kadro dışı kalması cabası olmus

Misimovic Wolfsburg'a doğru - Milliyet.com.tr

taksit konusunda ki durumu zaten biliniyordu da bence yönetim daha alırken bile bile yaptı o maddeyi... dediler tutmazsa oynayamazsa falan geri yollarız demiş olabilirler herşey beklenir bu adamlardan...

zaten bu dakkadan sonra pek birşey bekleneme Misimovic'den...

Almanya'ya gitme konusu çocuğunun rahatsızlığı 2 gün izin almış... yani inşallah böyledir...

ayhan msarp servet barışlar dururken bu adam neden k.dışı kaldı anlaman mümkün değil...

Hagi ihtiraslı adamdır bunu herkes bilir...

2.5 senelik başarısızlığın sebebi Misimovicmiş meğer.

Misimovic kadro dışı kalmamalıydı daha fazla şans vermeliydik her şeye kabul ama geldiğinden beri tek maç doğru düzgün oynamadı.

Hagi'yi savunanlar Hagi'ye güvenelim diyor böyle adaletsiz kararlar alan bir adama nasıl güvenilir! Hagi'den teknik direktör yaparsan 120 milyon dolarlık takıma ancak bu olur!

Aynen geçende bir arkadaş çıkmış Hagi ne yapsa doğrudur diyor

Gelir gelmez abuk sabuk bir iş yapan adama nasıl güvenelim?

Özrüde kabahatinden büyük antremanlardaki isteksiz keyifsiz tavırları yüzünden kadro dışı kalmış

Yahu Ayhan Hakan Balta çokmu istekli?

Mustafa Sarp gibi adamın yanında refakatçilik yapıncamı istekli hırslı olunuyor

Kendi marka değerimizi kendimiz düşürüyoruz

Ailesi almanyada kalmıs ailesine baglı bi adamım ben dedigini hatırlıyorum burdada mutsuz ve huzursuz bonserviside bizde olmadıgı icin(sözlesme geregi) etkide bırakamdıgından dolayı yollanılıyor olayın aslı bu yani fazla para ödememek icin!

Hagi'yi savunanlar Hagi'ye güvenelim diyor böyle adaletsiz kararlar alan bir adama nasıl güvenilir! Hagi'den teknik direktör yaparsan 120 milyon dolarlık takıma ancak bu olur!

120 Milyon$'lık takım hangi takım?

Geri
Üst Alt