#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

misimoviç melek gibi cocuktu ya :( kimseye bir zararı dokunmamıştır günah keçisi yaptılar adamı.. tek suçu sakız çiğnemek mi ?? :( inadıma kayseri maçında sakız çiğneyecem :(::(

Misimovic ile ilgili son gelişmeleri öğrendim. İngilizcem henüz yeterli seviyede olmadığı için kendisiyle bire bir konuşamadım.

Misimovic yaşananlardan dolayı çok üzgün. Kendisi şu an Galatasaray'da kalmayı düşünüyor. Takıma katacak çok şeyi olduğunu söyledi. Bir itiriafta da bulundu bu esnada. Trabzonspor maçında oynadığı futboldan çok memnunmuş. Hagi'nin orada kendisini oyundan almasını biraz yadırgamış. Ayrıca direkt soyunma odasına gitmemiş ve tünelin orda bekleyip maçı seyretmiş. Yani orada hocaya karşı yapılmış bir baş kaldırı yok.

Ayrıca kendisinin hala bir umudu var geri dönüş için. Geri dönmeyi de çok istiyor çünkü Galatasaray'da başarılı olmayı gerçekten çok arzuluyor Beşiktaş maçında kadroda olmayı umuyor açıkçası. Adnan Sezgin ile bugün konuşmuşlar o da takıma geri dönebileceğini,bu yüzden çalışmaya devam etmesi gerektiğini iletmiş. Eğer Beşiktaş maçında da kadroya giremezse,belki o zaman ayrılma fikri kafasında yer edebilir.

Netice itibariyle Misimovic kafasında Galatasaray'ı bitirmiş değil. Kadro dışı kalmayı hakedecek bir şey yaptığını da düşünmüyor. Galatasaray'da başarılı olabileceğine inanıyor.

Şimdilik bu kadar bilgi verebiliyorum.

Sevgiler.

alisamiyen.net forumundan alintidir arkadaslar

Misimovic ile ilgili son gelişmeleri öğrendim. İngilizcem henüz yeterli seviyede olmadığı için kendisiyle bire bir konuşamadım.

Misimovic yaşananlardan dolayı çok üzgün. Kendisi şu an Galatasaray'da kalmayı düşünüyor. Takıma katacak çok şeyi olduğunu söyledi. Bir itiriafta da bulundu bu esnada. Trabzonspor maçında oynadığı futboldan çok memnunmuş. Hagi'nin orada kendisini oyundan almasını biraz yadırgamış. Ayrıca direkt soyunma odasına gitmemiş ve tünelin orda bekleyip maçı seyretmiş. Yani orada hocaya karşı yapılmış bir baş kaldırı yok.

Ayrıca kendisinin hala bir umudu var geri dönüş için. Geri dönmeyi de çok istiyor çünkü Galatasaray'da başarılı olmayı gerçekten çok arzuluyor Beşiktaş maçında kadroda olmayı umuyor açıkçası. Adnan Sezgin ile bugün konuşmuşlar o da takıma geri dönebileceğini,bu yüzden çalışmaya devam etmesi gerektiğini iletmiş. Eğer Beşiktaş maçında da kadroya giremezse,belki o zaman ayrılma fikri kafasında yer edebilir.

Netice itibariyle Misimovic kafasında Galatasaray'ı bitirmiş değil. Kadro dışı kalmayı hakedecek bir şey yaptığını da düşünmüyor. Galatasaray'da başarılı olabileceğine inanıyor.

Sevgiler.

Adam kendinden emin.Hagi'de baya önyargı varmış

Sevgiler.

Doğrudur inşallah.

Hagi dedik Tanrı'm dedik, mesihimsin dedik de cidden büyük yanlış yapıyor yani Misimoviç'i şu anda oynatmaması ile yedek tutması arasında bile takıma olumsuz bi fark yok. En kötü yedek soyunur,kurtarıcı falan diye girer. Daha geleli 2 ay olmuş,takıma hiç bir zarar verecek kapasitede takımda yükselmemiş bir adamı kadrodışı bırakmak mantıklı değil.

bencede erkan karar misi hakkinda ama gercekci olalim mustafa denizlinin dedigi gibi "kötü oynamak istese bu kadar oynayamaz misimovic"

allah askina iki pasmi yapti kaleye sutmu atti?

hic bisey yok birde tavir yapinca ipler koptu sanirim.

hic zannetmiyorum ama ümidim kendini toparlayip dönmesi arzum..

kendine guveni gelmesi lazim ve de forvet arkasi oynamali

Misi'nin bir suçu olduğuna inanmıyorum. Sorun performans, isteksizlikse takımın yarısını kadro dışı bıraksaydı o zaman. Yaptıkları ile söylemleri tam zıt hem Hagi'nin hem de yönetimin. Misi'nin açıklamaları ile Hagi'nin açıklamalarında ters şeyler var birbirine. Misi'yi kurban olarak seçtiler, sonuçta taraftar biraz tepki gösterdi ve biliyorlardı taraftarın bazı isimleri istemediğini. Misi kolaydır, Servet ise zordur, Ayhan zordur, Mustafa zordur. Bakalım bunlara karşı ne yapacaklar.

Bir de Hagi, Rijkaard değil, Rijkaard'ın adı var ismi ile iş bulur ama Hagi bulamaz( td'lik anlamında) ve yönetimi tam olarak karşısına almayacaktır bana göre. Verim aldı mı Hagi tamamdır, gerisini önemsemez Servet'in tavırları vs. vs. Sisteminde de Servet'den verim alabilir gibi.

Ocak'ta yapılabilecek hiçbir transfer formda bir Misimovic kadar katkı sağlayamaz bize. Misi'yi geri kazanmalıyız.

Capone : Biz forma için oynardık, şimdi ise para için oynuyorlar.

Olayı özetlemiş.

Bu adama yeteneksiz diyen bizim taraftarımız, olmaz böyle bir şey, gitsin kurtarsın kendini.

Ocak'ta yapılabilecek hiçbir transfer formda bir Misimovic kadar katkı sağlayamaz bize. Misi'yi geri kazanmalıyız.

Formda bir Misimoviç için ortasahaya Barış'ın pas yapabilen iki tane versiyonu lazım adamın yanlarına. Önüne de sağlıklı bir Baros lazım. Pino defans arasına öldürücü koşuları yapamıyor , daha çok denge bozucu sağa sola yardırışları var reisin.

misimovic i bir de arda ile oynarken gormek lazim attigi paslara ayak uyduracak pas alis verisi yapabilecegi kapasiteli oyuncu lazim su an orta sahada barisdan sarpdan beklemek hayal urunu olurdu ki zaten misimovic kendini gosteremedi. arda turan in gelmesiyle is duzelebilir.tabii arda gelince misimovic sakatlanmazsa.!!!

takımın en potansiyelli adamlarından birini kadro dışı bırakıyorsunuz...kadro dışı bırakılacak baçka oyuncu yokmuydu....

En çok güldüğümde istenilen performansı verememesi kadro dışı kalmasının birinci sebebi. Buna bakacak olursak takım istediğinde nasıl oynuyor biliyoruz, ama 2 senedir doğru dürüst futbol göremedik. Bu iyi oynamayanları kadro dışı bırakmamış Hagi efendi, 3 aylık Misi'ye kafayı takmış ben buna sinir oluyorum !

Yakın örneklere bakın kardeşim Fener maçında nasıl pas yapıyorduk nasıl oynuyorduk, ondan sonra o futbolu oynadı mı bir daha takım ? Niye kabak Misi'ye patladı ?

misimovici kadro dışı bırakacağına servet barış ayhanı kadro dışı bıraksın

Güle güle diyeceğiz, yapacak bir şey yok. Hagi'ye güveneceğiz arkadaşlar, başka çaremiz yok.

Geri
Üst Alt